Haberler

    Aubameyang'ın Ceza Şaşkınlığı

    Stuttgart maçı öncesi Borussia Dortmund tarafından kadro dışı bırakılan golcü futbolcu, kulübünün kendisine haksız yere ceza verdiği görüşünde.

    Borussia Dortmund'un bugün Stuttgart ile oynayacağı lig maçının kadrosuna "disiplinsiz davranışları" sebebiyle alınmayan , kulübünün bu kararına anlam veremediğini söyledi.

    Bild Gazetesi'ne konuşan golcü futbolcu, geçtiğimiz gün yapılan takım antrenmanına geç katıldığını kabul etmesine karşın, bu gecikmenin kendi kusurundan kaynaklanmadığını söyledi.

    Geçtiğimiz yıl kulübünden izinsiz şekilde Milano'da bir partiye katıldığını ve ceza aldığını hatırlatan Aubameyang, "Geçen yıl aldığım cezayı kabul etmiştim, çünkü kulübün kurallarına aykırı hareket etmiştim. Ancak bu seferki cezayı anlamakta gerçekten güçlük çekiyorum. Antrenmana geç katılmak benim de istediğim bir şey değildi." diye konuştu.

    Alman basınındaki haberlerde Aubameyang'ın bu kez de Barcelona'da bir partiye katıldığı ve bu sebeple takımının ertesi gün gerçekleşen antrenmanına 20 dakika geç kaldığı iddia ediliyor.

    Bundesliga ve Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı son 6 maçta galibiyet alamayan Borussia Dortmund'da 10 golle takımın en golcü ismi konumunda bulunan Pierre-Emerick Aubameyang da 5 maçtır fileleri havalandıramıyor.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Bild Gazetesi Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title