Haberler

    Shanghai Masters'ta Finalin Adı: Judd Trump - Ronnie O'sullivan

    Oyunun iki renkli ismi Shanghai Masters şampiyonluğu için birbirlerine rakip oldu.

    Shanghai Masters'ta bugün oynanan yarı final maçlarının ardından finalistler belli oldu.

    Günün ilk maçında dünya 3 numarası Judd Trump, ilk bölümü oldukça çekişmeli geçen maçta yakın arkadaşı ve dünya 44 numarası Jack Lisowski'yi 6-3 mağlup etti. Şampiyonadaki ilk frame kaybını Lisowski karşısında yaşamasına karşın formda görüntüsünü koruyan Trump, maçta bir de 105'lik seriye imza attı.

    Kariyerindeki ilk Shanghai Masters şampiyonluğunu kovalayan Judd Trump'ın finaldeki rakibi ise, oyun tarzı olarak veliahtı gösterildiği Ronnie O'Sullivan olacak. Oyunun iki sembol ismini karşı karşıya getiren maçta John Higgins'i 6-2 mağlup eden O'Sullivan, İngiltere Açık'ın ardından bu sezon ikinci kez bir sıralama turnuvasında finale adını yazdırdı. Higgins karşısında maçı 123'lük seriyle noktayalan Ronnie, 2009 yılından sonra Shanghai'da bir kez daha mutlu sona ulaşmak istiyor.

    Hücuma dönük akıcı oyunlarıyla dikkat çeken Judd Trump ile Ronnie O'Sullivan arasındaki Shanghai Masters finali cumartesi günü TSİ 09.00 ve 14.30 saatlerinde başlayacak iki seansta oynanacak.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Donald Trump Shanghai Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title