Haberler

Beşiktaş, Akhisar Belediyespor'la Berabere Kaldı

Güncelleme:

Spor Toto Süper Ligin 12. haftasında Beşiktaş sahasında Akhisar Belediyespor ile karşılaştı. Siyah-Beyazlıların sayısız gol ve bir penaltı kaçırdığı karşılaşma 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

Vodafone Park'ta karşılaşmaya etkili başlayan taraf ev sahibi Beşiktaş oldu. Maçın henüz ilk dakikasında Lens ile gole çok yaklaşan Kara Kartal ilk 5 dakikada oyunu rakip alana yıkmayı başardı.

PENALTI KAÇTI

Karşılaşmanın 9. dakikasında hızlı gelişen Beşiktaş atağında Talisca, Negredo ile paslaştıktan sonra ceza sahasına girdi ve Kadir Keleş'in müdahalesi ile yerde kaldı. Karşılaşmanın hakemi Serkan Çınar bu pozisyonda tereddütsüz beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen Quaresma, kaleci Lukac'ın sağına yerden düzgün bir vuruş yaptı ama Akhisar Belediyespor'un tecrübeli filebekçisi bu pozisyonda kalesini gole kapattı.

Akhisar Belediyespor Beşiktaş kalesinde kontra ataklarla etkili olmaya çalıştı fakat Ege temsilcisi Beşitaş defasında aradığı boşlukları bulamadı.

BEŞİKTAŞ TARAFTARINDAN LENS'E BÜYÜK TEPKİ

Beşiktaş'ta ilk yarının en kötü isimlerinden biri hiç şüphesiz Jeremain Lens'ti. Hollandalı yıldız 32. dakikada Negredo'nun pasında ceza sahasında topla buluştu. Lens kaleyi gördükten sonra yerden sert bir şut çıkardı fakat çerçeveyi bulamadı. Siyah-Beyazlı taraftarlar bu net pozisyonun kaçmasından sonra Lens'e büyük tepki gösterdi.

Karşılaşmanın ilk yarısının kalan bölümlerinde de eşitlik bozulmayınca taraflar soyunma odasına 0-0 beraberlikle gitti.

CENK TOSUN İKİNCİ YARIDA OYUNDA

İlk yarıda bekleneni veremeyen Jeremain Lens yerini ikinci yarıda Cenk Tosun'a bıraktı.

TOSİC MALATYA MAÇINDA CEZALI

47. dakikada Beşiktaş'ın Sırp yıldızı Dusko Tosic rakibine yaptığı müdahale sonucunda sarı kart gördü. Yıldız futbolcu gördüğü bu kart sonrası gelecek hafta oynanacak olan Evkur Yeni Malatyaspor maçında cezalı duruma düştü.

Şenol Güneş'in öğrencileri 50. dakikadan sonra Akhisar Belediyespor kalesinde etkili olmaya başladı. 56. dakikada Talisca'nın kullandığı serbest vuruş baraja çarparak yön değiştirdi. Kaleci Lukac'ın bakışları arasında meşin yuvarlak direğe çarptı ve oyun alanına geri döndü.

60. dakikada Akhisar Belediyespor'un yıldız futbolcusu Paulo Henrique, Emnes yerine oyuna dahil oldu.

NEGREDO YERİNİ BABEL'E BIRAKTI

Aradığı skor üstünlüğünü bir türlü yakalayaman Beşiktaş'ta 65. dakikada Negredo'nun yerine son haftaların formda ismi Ryan Babel dahil oldu.

74. dakikada sol kanattan gelişen Beşiktaş atağında Babel arka direğe ortasını yaptı. Talisca bomboş pozisyonda kafa vuruşunu gerçekleştirdi fakat top farklı şekilde auta gitti.

AKHİSAR BELEDİYESPOR 10 KİŞİ KALDI

Oyuna ikinci yarı dahil olan Akhisar Belediyesporlu Henrique 79. dakikada Medel'e yaptığı müdahale sonucunda kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

TOSİC'İN ARDINDAN MEDEL DE CEZALI DURUMA DÜŞTÜ

Paulo Henrique'nin kırmızı kart gördüğü pozisyonun hemen ardından Medel de sarı kart gördü. Şilili yıldız bu kartla Evkur Yeni Malatyaspor maçında cezalı duruma düştü.

Karşılaşmanın sonlarına doğru Siyah-Beyazlılar baskısını arttırdı. Sağ kanattan yapılan ortaya Tosic yükseldi, Lukac yine kalesini gole kapattı. Kalan dakikalarda da gol olmayınca karşılaşma 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Akhisar Belediyespor Paulo Henrique Kadir Keleş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir?
500

Yorumlar (9)

goygoy:

şampiyon beşiktaş

1
2
yanıtYanıtla
timsah:

şampiyon cimbom

1
1
yanıtYanıtla
GS:

BEŞİKTAŞA SAYGIMIZ VAR FAKAT BU SENE ŞAMPİYON CİMBOM AKŞAM BAŞAKŞEHİRİ YENERSEK LİG KOPAR

1
0
yanıtYanıtla
sako:

beşiktaşı bekleyen esas tehlike porto maçı ondan bi mağlup çıkarsa leipzige de yenilip bir anda kendini avrupa liginde bulabilir

1
0
yanıtYanıtla
YORUMCU:

hakemlerle bi yere kadar. .

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

daha çok yerse gs şampiyon :) doğru

0
0
yanıtYanıtla
Bir dost:

Yazık kartala

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

KARTAL PENÇEYİ TAKAR ONDA SIKINTI YOK

0
0
yanıtYanıtla
sahib:

yarın başakşehir yense lig yeniden başlar 4 büyükler için

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title