Haberler

Bodrum MHP'de 22 Üye Disipline Sevk Edildi

MHP Bodrum İlçe Başkanı Cengizhan Sancar, 22 parti üyesinin parti iç tüzüğüne uymadıkları gerekçesiyle ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edildiklerini bildirildi.

MHP Bodrum İlçe Başkanı Cengizhan Sancar, 22 parti üyesinin parti iç tüzüğüne uymadıkları gerekçesiyle ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edildiklerini bildirildi.

Sancar, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, partilerinin iç tüzüğüne aykırı hareketlerde bulunan ve zarar veren parti üyelerinin ihraçlarıyla ilgili gerekli işlemlerin yapılması hususunda MHP Muğla İl Başkanlığı Disiplin Kuruluna sevk işlemlerinin yapıldığını söyledi.

"Önce ülkem ve milletim sonra partim ideolojisiyle hareket eden bir yapıya sahibiz." diyen Sancar, bu doğrultuda ülkenin ve milletin menfaatinin her şeyin üzerinde geldiğini ifade etti.

Her MHP mensubunun bu kavramlara uymak zorunda olduğunu vurgulayan Sancar, "Bu kavramlara uymayanların Milliyetçi Hareket Partisi'nde yeri yoktur. Bu sebeplerden dolayı disiplin kararı haiz olmuştur." dedi.

Disipline sevk edilen 22 kişi arasında, Bodrum ilçesinde partide yöneticilik yapmış olan bazı isimlerin de bulunduğu öğrenildi.

Sancar, partilerinden çok sayıda üyenin istifa ettiği yönündeki iddialarla ilgili olarak ise Bodrum İlçe Seçim Kurulu Başkanlığına verdikleri dilekçeye, "Başkanlığımıza son iki ay içerisinde partinizden üyelik istifa dilekçesi verilmemiştir" cevabının geldiğini belirtti.

Kaynak: AA / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title