Haberler

Fakıbaba: Mustafa Kemal Atatürk'ü Düşman Gösteriyorlar (2)

KÖYLERİ GEZİP SORUNLARI DİNLEDİ

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Hakkari kent merkezindeki esnaf ziyaretin ardından Biçer Mahallesi'nde bulunan belediyeye ait mezbahanede incelemelerde bulundu. Ardından da kent merkezine 20 kilometre uzaklıkta bulunan Çanaklı Köyü'ne geçti. Bakan Fakıbaba, burada çocuklar tarafından Türk bayrakları ile karşılandı. Köy meydanında oturup köylülerle sohbet eden Bakan Fakıbaba, daha sonra da Hakkari-Van Karayolu'nun 25'inci kilometresinde bulunan '2'nci Tünel' mevkiinde, proje kapsamında kadınlar tarafından kurulan Çiçeklerin Özü Kadın Kooperatifi'ni ziyaret etti.

Kadınlar tarafından bin metrekare alan üzerine kurulan ve içerisinde çeşitli sebze ve çiçeklerin üretildiği serayı gezen Fakıbaba, burada yaptığı konuşmada, kooperatifi kuran kadınlara teşekkür etti. Bakan Fakıbaba, ülkenin güzelliklerinden söz edip, bölgenin yaşadığı zorluklara değinerek şöyle konuştu:

"Bir Hakkarilinin, bir Edirnelin'in, bir Türk'ün, bir Arap'ın tek başına bir şey yapması çok bir şey ifade etmiyor. Ama birlikte gücümüzü bir araya getirdiğimiz zaman müthiş güzelilkler ve güç ortaya çıkıyor. 17-25 Aralık olayı, ondan sonra FETÖ darbesi, bu darbede bu kardeşiniz bombaların altındaydı. Biz Meclis'teydik. Bir ülke düşünün, kendi uçakları ve pilotu, gelip meclisi bombalıyor. Bunu yaptırtan güçleri bizler çok iyi biliyoruz. Buraları karıştıran insanları da bizler çok iyi biliyoruz. Bu güçleri de biliyoruz. Bakın burada ne kadar güzellik var. Bakın insan ömrü çok kısa, genç arkadaşlarımın çok mutlu ve hayatlarından çok memnun olması lazım. Hayat seviyelerinin çok yükselmesi lazım. Bizim görevmiz bu. Siz de zaten bunu hak ediyorsunuz. Ne kadar güzel, 20 tane kızım bir araya gelmiş, bir başkanla beraber 1000 metrekarelik alan üzerine sera yapıyorlar, para kazanıyorlar. Bundan daha güzel bir şey olabilir mi?"

Ülke için canın vereceğini de belirten Fakıbaba, "Bu bayrak, bu vatan, bu devlet bizim. Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz müddetçe Allah'tan başka hiç kimsenin bize gücü yetmez. Ben Urfa'da her zaman şunu söylyorum: Ben şimdi Türkiye'nin bakanıyım. Ben vallahi hem Kürt'üm hem Türk'üm hem Arap'ım hem Çerkez'im; Ben Türkiyeliyim. Ben Türkiye'mi çok seviyorum. Ben bu vatanı seviyorum. Bu vatana canımı veriririm. Bu vatana canım feda olsun" dedi.

ASMA KÖPRÜDEN GEÇTİ

Bakan Fakıbaba, sera yakınında gözleme yapan kadınları ziyaret edip, bir süre sohbet etti. İkram edilen gözlemeyi yiyen Fakıbaba, buradan da Zap Suyu üzerine kurulan asma köprüyü kullanarak Çanaklı Köyü'ne geçti.

Kent merkezinde bulunan Sümbül Mahllesi'ndeki bir düğüne de katılan Bakan Fakıbaba, davetlilerle birlikte bir süre halay çektikten sonra Hakkari Evi'nde düzenlenen tarım sektörü değerlendirme toplantısına katıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Ahmet Eşref Fakıbaba Çanaklı Hakkari Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title