Haberler

CHP'li Baydar: Baykal'ın Durumu Gayet İyi

CHP'li Baydar: Baykal'ın durumu gayet iyi

CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, eski CHP Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın sağlık durumu ile ilgili olarak, "Durumu gayet iyi" dedi.

CHP Milletvekili Metin Lütfi Baydar, TBMM'nde basın toplantısı düzenledi. 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları günü dolayısıyla konuşan Baydar, Türkiye'deki eğitim sistemi ile ilgili konuştu. Eğitimin ciddi bir iş olduğunu söyleyen Baydar, "İşini çok ciddi yapan Milli Eğitim Bakanımız 2017 yılı bütçe konuşmasında göğsünü kabarta kabarta TEOG sistemine devam edileceğini çünkü halktan çok olumlu tepkiler aldığını belirtti. Bu konuşmasından çok değil, yaklaşık bir yıl sonra, işinin ciddi yapan Milli Eğitim Bakanımız 'reform yapıyoruz' diyerek 'Eğitim Bölgesi ve Sınavsız Mahalli Yerleştirme Sistemi' adında yepyeni bir sistem açıkladı. Bu sistemle eğitimde fırsat eşitliğinin önü tıkandı. Aileler eğitim göçüne zorlandı. Öyle ki emlak ilanlarına Fen Lisesinin yanı, Anadolu Lisesi yanı gibi özendirici kısım eklendi" dedi.

Baydar, bir gazetecinin Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın, Paris'teki Père-Lachaise mezarlığına giderek sanatçı Ahmet Kaya'nın mezarını ziyaret etmesi ile ilgili sorusuna, "Tabi olayın özetine bakmak lazım. Kendisi kişisel olarak mı ziyaret etmiştir, kendisi saz çalan birisi. O amaçla mı ziyaret etmiştir, yoksa Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü sıfatıyla mı ziyaret etmiştir, bunu bilmek lazım. Buna göre değerlendirmek lazım" diye cevap verdi.

Baydar ayrıca, Deniz Baykal'ın sağlık durumu ile ilgili yöneltilen soruya ise, "Durumu gayet iyi. Kendisi gazete okuyor, gündemi takip ediyor. Durumu günden güne daha iyi. Konuşabiliyor" şeklinde cevap verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Metin Lütfi Baydar Deniz Baykal Aydın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title