Haberler

NATO Tatbikatındaki "Atatürk ve Erdoğan Düşmanlığı" Skandalı

Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Genel Başkanı Cem Dikmen, Türkiye'nin, NATO tarafından yalnızca on günlük basit bir tatbikatla hedefe alınmadığını belirterek, "Son yıllarda, özellikle 15 Temmuz hain darbe girişimiyle birlikte, NATO'nun ve beslemesi Fetullahçı gladyonun açıktan işgal girişimi,...

Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Genel Başkanı Cem Dikmen, Türkiye'nin, NATO tarafından yalnızca on günlük basit bir tatbikatla hedefe alınmadığını belirterek, "Son yıllarda, özellikle 15 Temmuz hain darbe girişimiyle birlikte, NATO'nun ve beslemesi Fetullahçı gladyonun açıktan işgal girişimi, bu gerçeği bütün boyutlarıyla gün yüzüne çıkarmıştır." dedi.

Dikmen, TGB'nin Beyoğlu'ndaki merkezinde düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'nin NATO tarafından pek çok kez hedef alındığını söyledi.

NATO'nun Türkiye düşmanlığının sadece tatbikatta yaşananlarla değerlendirmenin, bu kuruluşun suçlarının üzerini örtmek anlamına geleceğini ifade eden Dikmen, şöyle konuştu:

"Son yıllarda, özellikle 15 Temmuz hain darbe girişimiyle birlikte, NATO'nun ve beslemesi Fetullahçı gladyonun açıktan işgal girişimi, bu gerçeği bütün boyutlarıyla gün yüzüne çıkarmıştır. NATO, 1952 yılında üyesi olduğumuz andan itibaren yeraltı örgütlenmeleriyle, piyonlarıyla yürüttüğü Türkiye düşmanlığını, şimdi alenen sergilemiştir.

NATO'da kalmak vatanın birliği ve bütünlüğü, Cumhuriyetin geleceği açısından artık imkansızlaştı. Türk gençliği olarak, Türkiye'nin bütün üniversitelerinde bu haftayı 'NATO'ya hayır' haftası ilan ediyoruz. Türkiye'yi on yıllardır piyonlarıyla ya da yeraltı örgütlenmeleriyle hedef alan NATO'ya karşı, Türk gençliği harekete geçiyor. 65 il merkezinde ve 100'ün üzerinde kampüste, yürüyüşler, söyleşiler, konferanslar basın açıklamaları, fotoğraf sergileri, bildiri ve afiş çalışmalarıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz."

"Ya istiklal ya ölüm kararlılığının olduğu yerde, NATO barınamaz." diyen Dikmen, 80 milyonun Atatürk olduğu bir ülkede NATO'nun yaşayamayacağını dile getirdi.

Türkiye'yi ve Atatürk'ü düşman ilan eden NATO'dan çıkılması ve kuruluşun Türkiye'deki üslerine el konulması gerektiğine savunan Cem Dikmen, "NATO'dan çıkmak, Türkiye açısından artık bir tercih değil, yaşamsal bir zorunluluktur." değerlendirmesini yaptı.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Gençlik Birliği Mustafa Kemal Atatürk Beyoğlu Dikmen Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title