Haberler

Ezine 75. Yıl İlkokulu "Beyaz Bayrak" Aldı

Ezine 75. Yıl İlkokuluna "Beyaz Bayrak" verilmesi dolayısıyla tören düzenlendi.

Ezine 75. Yıl İlkokuluna "Beyaz Bayrak" verilmesi dolayısıyla tören düzenlendi.

Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen Temiz Okul, Sağlıklı Okul Projesi kapsamında 2016/2017 eğitim öğretim yılı yapılan denetlemeler sonucunda Çanakkale'nin Ezine ilçesinde bulunan 75. Yıl İlkokulu "Beyaz Bayrak" almaya hak kazandı.

Ezine 75. Yıl İlkokuluna taşımaya hak kazandığı "Beyaz Bayrak" törenle verildi.

Ezine Kaymakamı Ali İkram Tuna, törende yaptığı konuşmada, kısa sürede iki okulun beyaz bayrak törenine katıldığını belirterek, bunun kendileri için mutluluk ve gurur verici olduğunu kaydetti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Doğan da okulların beyaz bayrak almasından gurur duyduklarını ifade ederek, şunları söyledi:

"Geçtiğimiz günlerde Gazi Ortaokulu şimdi de 75. Yıl İlkokulumuzun beyaz bayrak alması bizim için son derece mutluluk ve gururu kaynağı olmuştur. İlçemizde 5 okulumuzun daha beyaz bayrak ile ilgili müracaatları ve süreçleri devam ediyor. Bu iki okulumuz diğer okullarımıza örnek olabilecek konuma gelmişlerdir."

Törene, Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Simay Kılıç, Milli Eğitim Şube Müdürü Çağlar Uğurlu, 22 Eylül İlkokulu Müdürü İsmail Tilgen, Gazi Ortaokulu Müdürü Oral Dinçkan, Yahya Çavuş Ortaokulu Müdürü Özge Demir, Cumhuriyet Anaokulu Müdürü Şemsi Yumuşak da katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Sağlık Bakanlığı Çanakkale Ezine Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title