Haberler

Karacabeylilerden Bakan Fakıbaba'ya Teşekkür Ziyareti

Güncelleme:

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ve AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol; Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eşref Fakıbaba'yı ziyaret etti.

Karacabey Belediye Bakanı Ali Özkan ve AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol tarafından, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eşref Fakıbaba'ya teşekkür ziyareti gerçekleştirildi.

Özkan ve Erol; başta Susurluk Şeker Fabrikası'nın tekrar faaliyete geçirilmesi olmak üzere, yürürlüğe konulan tüm projeler için Karacabeyli çiftçiler adına Bakan Fakıbaba'ya minnettarlıklarını iletti.

Gerçekleştirilen ziyarette, şeker pancarından elde edilen küspenin hayvancılığa sunduğu katkı ile yem bitkilerine verilecek destek ve teşviklerin, hayvan yemi açığının kapatılmasına yönelik önemine de vurgu yapıldı.

Toplantıda, mısır şurubundan elde edilen ve NBŞ olarak adlandırılan nişasta bazlı şekerin, insan sağılığına olan olumsuz etkileri nedeniyle, bu yıl ilk kez bu alanda artırıma gidilmemesinin de son derece sevindirici olduğuna vurgu yapan Ali Özkan ve Murat Erol, NBŞ konusundaki duyarlılık kampanyalarına, bölge çiftçilerinin de her türlü desteği vermeye hazır olduğunu kaydetti.

TARIM AVM KARACABEY'E YAKIŞACAK

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Karacabey ve tüm Güney Marmara çiftçisinin, ülke tarımına her zaman öncülük görevini üstlendiğini dile getiren Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eşref Fakıbaba da Karacabey'e Türkiye'nin ilk Tarım AVM kurulmasından duyacakları memnuniyete vurgu yaparak, projenin Karacabey'e her yönüyle değer katacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Murat Erol Ali Özkan Karacabey Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title