Haberler

Kahraman Yeniden TBMM Başkanı

Meclis Genel Kurulunda yapılan üçüncü tur oylamada AK Parti İstanbul Milletvekili İsmail Kahraman yeniden Meclis Başkanı seçildi.

İsmail Kahraman, Genel Kurul Salonuna girmeden önce kuliste milletvekilleriyle bir süre sohbet etti. Daha sonra salona giren Kahraman, burada AK Parti milletvekilleri, daha sonra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve diğer muhalefet partilerinin milletvekilleriyle tokalaştı.

Devlet Bahçeli, oylama başlamadan önce, salona partisinin milletvekilleriyle girdi ve ön sıradaki yerine geçti.

Başbakan Binali Yıldırım, oylama devam ederken salona geldi ve oyunu kullandı. Bir süre milletvekilleriyle sohbet eden Yıldırım, hatıra fotoğrafı da çektirdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da oylama işlemi devam ederken salona girdi ve oyunu kullandı. TBMM Başkanı adayı, İYİ Parti Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, Kılıçdaroğlu'nun yanına giderek tokalaştı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, oy sayım işlemleri sürerken kuliste partilerinin milletvekilleriyle çay içip sohbet etti.

Başbakan Yıldırım, üçüncü turda oyunu kullandıktan sonra muhalefet sıralarına giderek, başta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Bahçeli olmak üzere muhalefet milletvekilleri ile tokalaştı ve bir süre sohbet etti. Daha sonra AK Parti sıralarına geçen Yıldırım, burada da partisinin milletvekilleri ile tokalaşarak sohbet etti.

Oyunun bulunduğu zarfı, kupalara atan bazı milletvekilleri fotoğraf çektirdi.

Kurada Deniz Baykal'ın ismi çıktı

TBMM Başkanlığı seçimi için oluşturulan Tasnif Komisyonu, milletvekilleri arasından ad çekme usulüyle belirlendi.

Bu kurada, bir süredir hastanede tedavi gören CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın da ismi çıktı. Bunun üzerine birleşimi yöneten TBMM Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı, Baykal'a geçmiş olsun dileklerini iletti.

TBMM Başkanlığına yeniden seçilen Kahraman'ın ailesi seçimi izleyici locasından takip etti.

Oylamanın ardından kuliste gazetecilerin sorusunu yanıtlayan MHP Genel Başkanı Bahçeli, "26. Dönem TBMM Başkanı, bir kez daha Sayın İsmail Kahraman Bey seçilmişlerdir. Mecliste temsil edilen siyasal kurumlar, kendi adaylarıyla seçime girmiştir. Sonuç, milletimiz için hayırlara vesile olsun temennisindeyiz." diye konuştu.

Başbakan Binali Yıldırım, kuliste oturduğu sırada 15 Temmuz şehitlerinden Mustafa Solak'ın eşi Melek Solak ve oğlu Emre Solak ile bir süre sohbet ederek, anı fotoğrafı çektirdi.

TBMM Başkanı Kahraman, oylamalar sırasında iktidar kulisinde eski ve yeni bazı milletvekilleri ile sohbet etti.

Kaynak: AA / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi İsmail Kahraman Devlet Bahçeli Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
title