Haberler

Muş Kent Meydanı İçin Yıkım Çalışmaları Sürüyor

Muş Belediyesince eski devlet hastanesi yerleşkesinde hayata geçirilecek Kent Meydanı Projesi için yıkım çalışmaları devam ediyor.

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, yaptığı yazılı açıklamada, Kent Meydanı Projesi'nin Muş'un çehresini değiştireceği belirtti.

Kent Meydanı için tahsis edilen 26 bin 521 metrekare alanda yıkım çalışmalarının devam ettiğini dile getiren Asya, şunları kaydetti:

"Bu Muş için önemli bir proje. Muş Devlet Hastanesi'nin yeni hizmet binasına taşınmasıyla eski hizmet binasının yerine Kent Meydanı yapmak üzere işlemlerimizi başlattık. Tabi bugüne kadar uzun bir süreç geçirdik ancak sonuç olarak bugün projemizin ilk adımını attık. Tahsis işlemlerinin tamamlanmasıyla hastanenin yerleşkesindeki yapıların yıkımı için ihale yaptık. İhaleyi alan yüklenici firma yaklaşık 2 aydır yıkım çalışmalarını sürdürüyor."

Asya, devam eden çalışmalarda eski hastane C blokğun yıkımının tamamlandığını, B blokta ise yıkımın devam ettiğini belirterek, şöyle devam etti:

"Hava şartları el verdikçe çalışmalar sürecek. Gelecek yıl bu bölgedeki enkazların tamamını çıkararak projeye start vereceğiz. Su öğelerinin, yeşil alanların ve otopark alanlarının olacağı kent meydanıyla halkımıza nefes alabilecekleri bir alan oluşturacağız. Vatandaşlarımızın buluşma noktası olacak. Güzel vakit geçirebilecekleri kent meydanını en kısa sürede yaparak hizmete sunacağız. Bu projemizle de ilimizin en büyük eksikliklerinden birini daha gidermiş olacağız."

Kaynak: AA / Güncel

Muş Devlet Hastanesi Feyat Asya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title