Haberler

Dünya Çocuk Hakları Günü

Suluova'da "Dünya Çocuk Hakları Günü" nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Suluova'da "Dünya Çocuk Hakları Günü" nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Etkinlikler kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü ekipleri, Hacı Muammer Koca Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezinde kalan yaşlılar ile Mihri Hatun Anaokulunda eğitim gören çocuklar fidan dikti.

Mihri Hatun Anaokulu bahçesinde yaşlılar ile çocukların buluşmasının anlamlı ve önemli olduğunu belirten polis memuru Ercan Çalgı, etkinlik kapsamında 6 adet çam ve ıhlamur fidanı diktiklerini söyledi.

Çalgı, "Her biri tecrübe abidesi olan yaşlılarımız bizlerin ulu Çınarlarıdır. Yarının büyüğü çocuklarımız ise fidanlarımızdır. Her iki değerimiz bir araya gelerek geleceğimiz olan ormanlarımız için fidan diktik. Tıpkı, yaşlılarımız ve çocuklarımız gibi ormanlar da bizim milli servetimizdir. Geleceğe sahip çıkmak için yeni nesile ve yeşile sahip çıkmak gerekir." diye konuştu.

Fidan dikiminin ardından polisler, anaokulu öğrencilerine sınıflarda trafik kuralları ve güvenlik tedbirleri konularında slayt eşliğinde sunumlar yaptı.

Huzurevi yaşlıları ise anaokulu öğrencilerine hikaye ve fıkralar ile yaşadıkları tecrübeleri anlattı.

Kaynak: AA / Güncel

Çocuk Hakları Günü Suluova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title