Haberler

Ağrıdan Kısa Kısa

Doğubayazıt Gençlik Merkezi'nde gençlere yönelik "bağımlılık" konulu seminer verildi.

Doğubayazıt Gençlik Merkezi'nde gençlere yönelik "bağımlılık" konulu seminer verildi.

Doğubayazıt Gençlik Merkezi'nin sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlenen seminere öğrenciler ilgi gösterdi.

Uzman psikologlar tarafından verilen seminerde, gençlere madde bağımlılığı ve kötü alışkanlıklarla ilgili bilgiler verildi.

Doğubayazıt Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Sevgi Lordoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, toplumdan uzaklaşan gençlerin kötü alışkanlıklar edindiğini anlattı.

Seminere konuşmacı olarak katılan psikologların, gençlere stres ve baskı ile mücadele edebilmenin yollarını anlattığını belirten Lordoğlu, şöyle devam etti:

"Günlük hayatta karşılaşılan zorluklar, gençlerimiz üzerinde baskı ve stres oluşturuyor. Bunun sonucu olarak toplumdan uzaklaşan gençler, kurtuluşu madde bağımlılığına kadar varan yanlış alışkanlıklarda arıyor. Ailesinden veya çevresinden yeteri kadar sevgi ve saygı görmeyen gençlerde bu durum intihar eğilimine yol açabiliyor. Biz de bu yüzden gençlerimize hak ettikleri değeri vermek ve bağımlılıktan kurtulup sosyalleşmelerini sağlamak amacıyla kendilerini psikologlarımız ile buluşturduk."

-Doğubayazıtta yol çalışmaları

Doğubayazıt Belediyesi, okulların bulunduğu sokaklarda parke taşı döşeme çalışması başlattı.

Altyapı çalışmaları kapsamında ilçede yol genişletme, bağlantı yolu açma ve asfaltlama çalışmalarına devam eden Doğubayazıt Belediyesi, bir taraftan da okulların önünden geçen sokakları parke taşı ile kaplıyor.

Çalışmalar kapsamında ilk olarak Vatan Mahallesi'ndeki Nuhun Gemisi Ortaokulu'nun önünden geçen İrfan Sokak parke taşı ile kaplandı.

İlçedeki öğrencileri çamurlu yollardan kurtarmak amacıyla başlatılan çalışmalar, İshak Paşa İlkokulu 1217 sokakta devam etti.

Fizibilite çalışmalarının ardından başlatılan parke taşı çalışmaları aynı gün içerisinde bitirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Doğubeyazıt Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title