Haberler

Borgo'da Caz Rüzgarı Esiyor!

Güncelleme:

Borgo Kitchen + Bar, her cuma düzenlediği konserlerinde Kasım ayının kapanışını caz sanatçısı Şenay Lambaoğlu ile yapıyor.

Özellikle Can Yücel'den Nazım Hikmet'e unutulmaz ozanların eserlerini yorumladığı üçüncü albümü Başka Türlü Bir Şey ile geniş bir kitleye ulaşan sanatçı, 24 Kasım Cuma günü saat 22.00'de sahne alıyor.

Hafta sonuna keyifli bir başlangıç yapmak isteyenleri cuma akşamı konserlerinde buluşturan Borgo, 24 Kasım'da caz sanatçısı Şenay Lambaoğlu'nu ağırlıyor.

Şenay Lambaoğlu, 2015 yılında çıkardığı üçüncü solo albümü Başka Türlü Bir Şey ile adını geniş kitlelere duyurdu. Bu albümde Can Yücel'den Nazım Hikmet'e, Ömer Hayyam'dan Füruğ Ferruhzad'a dek unutulmaz ozanların eserlerini yorumlayan sanatçı aynı zamanda, yurt içinde ve yurt dışında konser vermeye ve caz festivallerine katılmaya devam ediyor.

24 Kasım'daki konserin başlama saati 22.00. Girişin ücretli olduğu gecenin biletleri ise, rezervasyonun ardından kapıda temin edilebiliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Öğretmenler Günü Can Yücel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title