Haberler

AK Parti TBMM Grup Toplantısı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bizim için her seçim sadece bir güven tazeleme değil onunla birlikte yeni bir yol açma, yeni bir vites yükseltmedir.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bizim için her seçim sadece bir güven tazeleme değil onunla birlikte yeni bir yol açma, yeni bir vites yükseltmedir. Dünyada ve özellikle de bölgemizde öyle bir değişim süreci yaşanıyor ki eğer hedeflerimizin çıtasını ve çalışma tempomuzu sürekli yükseltmezsek hem kendimizi hem de ülkemizi geriletiriz. Böyle bir vebalin altına giremeyiz." dedi.

Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'ndaki konuşmaya, grup toplantısının hayırlara vesile olmasını dileyerek başladı.

TBMM Başkanlığına yeniden seçilen İsmail Kahraman'ı tebrik eden Erdoğan, 2019 Kasım seçimlerine kadar TBMM'nin önünde çok yoğun ve önemli bir gündem olduğunu, bu iki yıllık dönemin en iyi şekilde değerlendirilmesini istedi.

Erdoğan, Meclisin, İsmail Kahraman'ın başkanlığında verimli ve huzurlu bir yasama dönemi geçireceğine inandığını söyledi.

Geçen hafta sonu Rize, Bayburt ve Gümüşhane'de partisinin il kongrelerine katıldığına dikkati çeken Erdoğan, "Önce illerimizin ardından büyükşehirlerimizin kongrelerini yaparak, önümüdeki yılın sonbaharında gerçekleştirmeyi planladığımız büyük kongremizin hazırlıklarını tamamlamış olacağız. Böylece 2019 yılında yapılacak seçimlere teşkilatımızı güçlendirmiş, yenilemiş, tahkim etmiş olarak gireceğimize inanıyorum. Bu vesileyle bir kez daha teşkilatlarımızda bugüne kadar görev almış tüm kardeşlerimize şükranlarımı sunuyor, hizmetleri için teşekkür ediyorum. Yapılan kongrelerimizde yeni görev üstlenecek kardeşlerimize Rabbimden muvaffakiyetler diliyorum." şeklinde konuştu.

"Yakaladığımız performansı arazide de ortaya koyacağız"

Rize, Bayburt ve Gümüşhane il kongrelerinde heyecanın yerinde olmasının gurur verici olduğunu dile getiren Erdoğan, "Rabb'im inşallah sahada da bütünüyle ev ev, kapı kapı dolaşmak suretiyle bu çalışmaların devamını bizlere nasip etsin. Buralardan da inanıyorum ki şu ana kadar yakaladığımız performansı arazide de ortaya koyacağız." dedi.

AK Parti'nin, milletin partisi olarak doğduğunu, bugüne de aynı anlayışla geldiğini vurgulayan Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Hizmet etme şerefine nail olduğumuz davanın büyüklüğü bize kendi şahsi hesaplarımızın peşinde koşma imkanı tanımıyor. Gerektiğinde 15 Temmuz'da olduğu gibi ölümün üzerine giderek, gerektiğinde 15 yıldır yaptığımız gibi gece gündüz çalışarak, gerektiğinde tehditleri, tuzakları, kumpasları bozarak bu yolda yürümeye mecburuz. Kimse bizi milletvekili olmak, belediye başkanı olmak, teşkilatlarda görev almak için zorlamadı. Biz ülkemize, milletimize ve davamıza hizmet için bu görevlere kendimiz talip olduk. Milletimizin teveccühü ve desteğiyle elde ettiğimiz başarılar sayesinde hamdolsun ülkemizi bugünkü seviyeye getirdik."

Şimdi de çok daha büyük mücadeleler için yine milletin desteğine ve teveccühüne talip olduklarını ifade eden Erdoğan, "Şunu unutmayın, birileri içimizden veya dışımızdan ellerini ovuşturarak, 'Acaba şu anda AK Parti iktidarı nasıl olur da zayıf düşer. AK Parti iktidarı acaba ekonomide, dış politikada nasıl olur da zaafa düşer.' Bunların beklentisi içerisinde de olabilir. Bunu da özellikle hatırlatmak istiyorum fakat kim, hangi beklenti içinde olursa olsun bizler, üzerimize düşen görevin bilinci içerisinde Allah'ın izniyle hedeflerimize çok daha üst seviyede ulaşmış olacağız." değerlendirmesinde bulundu.

"Bizim için her seçim sadece bir güven tazeleme değil onunla birlikte yeni bir yol açma, yeni bir vites yükseltmedir" diyen Erdoğan, şunları kaydetti:

"Dünyada ve özellikle de bölgemizde öyle bir değişim süreci yaşanıyor ki eğer hedeflerimizin çıtasını ve çalışma tempomuzu sürekli yükseltmezsek hem kendimizi hem de ülkemizi geriletiriz. Böyle bir vebalin altına giremeyiz. Meseleye sadece parti meselesi olarak bakanlar, AK Parti'yi de Türkiye'yi de anlamıyor demektir. Biz meselenin partimizin geleceği değil memleketimizin mukadderatı olduğunu çok iyi biliyoruz. Sırf kendi çıkarları için ülkenin zarar görmesi pahasına, partimize ve bize yüklenenlere milletimizin itibar etmeyişinin sebebi de budur."

(Sürecek)

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Bayburt Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title