Haberler

Büyükçekmece Belediyesi'nden "Yüzyılın Sporcusuna" Vefa

Büyükçekmece Belediye Meclisi, 18 Kasım'da hayatını kaybeden Olimpiyat ve Dünya şampiyonu milli halterci Naim Süleymanoğlu'nun isminin, Büyük Atatürk Parkı'nda yapımı tamamlanmak üzere olan spor tesislerine verme kararı aldı.

Büyükçekmece Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, İlçe Belediye Meclisi, 2017 yılı Aralık ayı toplantısını Belediye Başkanı Hasan Akgün başkanlığında gerçekleştirdi.

CHP ve AK Parti gruplarının ortak önergesi olarak gündeme alınan, Mimaroba Mahallesi Büyük Atatürk Parkı içerisinde yapımı tamamlanmak üzere olan spor tesislerine, Dünya ve Olimpiyat şampiyonu halterci Naim Süleymanoğlu'nun adının verilmesi teklifi, oy birliğiyle kabul edildi.

Belediye Başkanı Hasan Akgün, CHP ve Ak Parti gruplarına teşekkür ederek, Naim Süleymanoğlu'nun 50 yıllık ömrüne 46 dünya şampiyonluğunu sığdırdığını ve inanılması güç bir başarıya imza atarak, Türk milletinin haklı gururu olduğunu belirtti. Akgün, Naim Süleymanoğlu'nun heykelinin de adı verilecek olan spor tesislerinin bulunduğu bölgeye dikileceğini açıkladı.

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Naim Süleymanoğlu Büyükçekmece Hasan Akgün Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title