Haberler

Limak Flarmoni Orkestrası Zeki Müren Şarkılarına Bursa'da Hayat Verdi

Limak Flarmoni Orkestrası Zeki Müren Şarkılarına Bursa'da Hayat verdiBURSA - Limak Filarmoni Orkestrası Türkiye Turnesi kapsamında, Bursa'da 'Sanat Güneşi' Zeki Müren'in şarkılarını seslendirdi.

Limak Flarmoni Orkestrası Zeki Müren Şarkılarına Bursa'da Hayat verdi

BURSA - Limak Filarmoni Orkestrası Türkiye Turnesi kapsamında, Bursa'da 'Sanat Güneşi' Zeki Müren'in şarkılarını seslendirdi.

Bursa Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte, Limak Filarmoni Orkestrası Zeki Müren'in en sevilen şarkılarını farklı bir yorumla müzikseverlerle buluşturdu. Yoğun katılımın olduğu konsere, Limak Holding ve iştiraklerinin yöneticileri, Zeki Müren'in ailesinin yanı sıra; dernekler, sivil toplum örgütleri temsilcileri katıldı. Turne kapsamında orkestra, 7 şehirde daha Zeki Müren şarkılarını seslendirecek. Turne, 12 Ocak'ta Trabzon konseri ile son bulacak.

Zeki Müren'in doğum günü olan 6 Aralık'ta doğduğu şehir olan Bursa'da Limak Filarmoni Orkestrası, 'Şimdi Uzaklardasın', 'Elbet Bir Gün Buluşacağız' ve 'Yaralı Gönül' gibi eserleri farklı bir yorumla seslendirildi. Murat Karahan'ın sanat yönetmenliğinde düzenlenen konserde, orkestranın şefliğini Rengim Gökmen üstlendi.

Ankara ve İstanbul'un ardından Bursa'da Zeki Müren şarkılarına hayat veren konserler dizisi sırasıyla; 9 Aralık İzmir Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi, 12 Aralık Antalya AKM, 17 Aralık Mersin Yenişehir Belediyesi AKM, 19 Aralık Gaziantep Mavera Kongre Merkezi ve 22 Aralık Diyarbakır Dicle Üniversitesi Kongre Merkezi'nde müzikseverlerle buluşacak. 8 Ocak'ta Eskişehir AKKM ve 12 Ocak'ta Trabzon konseri ile son bulacak. Konserden elde edilen gelir, Limak Vakfı'nın sosyal sorumluluk projelerine aktarılacak.

Solunu dolduranlara geldiklerinden dolay teşekkürlerini ileten Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, "Bu ilk yılındaki konserlerde Zeki Müren'i anmak istedik. Hiç şüphesiz bir kaç kuşak onu dinleme fırsatı buldu. Bizde bu konserlerimizi tüm sanatseverlerle buluşturmak istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zeki Müren Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

18 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 18 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İZMİR'DE YANGIN MI ÇIKTI? İzmir'de ne oldu? İzmir'de nerede yangın çıktı? Resmi Gazete bugün (18 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 18 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title