Haberler

"İzleyecek Türk Oyuncu Bulamıyorum" Diyen Lucescu, Beşiktaş'ın Maçını İzlemedi

Güncelleme:

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, dün akşam Ukrayna'da oynanan Shakhtar Donetsk - Manchester City maçını izledi. Lucescu'nun bu maç tercihi ise şaşırttı.

Her defasında Süper Lig takımlarının Türk oyuncularını oynatmamasını eleştiren Rumen teknik adam, dün akşam Şampiyonlar Ligi'nde Leipzig karşısında kadrosunda ilk 11'de 5 Türk oyuncu ile sahaya çıkan Beşiktaş'ı izlemeyerek yine kendi ile çelişti.

ESKİ TAKIMININ MAÇINI İZLEDİ

Beşiktaş karşılaşmanın 2'nci yarısında da Cenk Tosun ve Orkan Çınar'ı da oyuna dahil etmesi ile toplam 7 Türk oyuncunun oynadığı karşılaşmayı izlemeyen Lucescu, eski takımı Shakhtar'ın maçını Ukrayna Milli Takımı Teknik Direktörü Shevchenko ile birlikte izledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Shakhtar Donetsk Mircea Lucescu Ukrayna Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

Adınızı Yazın:

Bu adam tam bir bela. Türk futbolunu resmen kaosa sürüklüyor. Soruyorum, Shaktar''da kaç tane Ukraynalı vardı dün akşam acaba.

1
10
yanıtYanıtla
E.y:

Milletin aklıyla alay ediyo bu adam tüpcüyle birlikte

4
0
yanıtYanıtla
sa:

adam haklı gençler dağılın

1
2
yanıtYanıtla
v:

senin işin türk klüplerini seyretmek ne vurdum duymazlık bu, tffnın basındakı yolsuzlukla suclanıyor hala yerinde nedir bu sacmalık arkadas

2
0
yanıtYanıtla
mustafa by:

bu heberi kim yapmışsa yabancı sınırı içindir yazık ezik ler para ları yok tabi diğer büyüklerin beşiktaşı çekemiyosunuz algı operasyonu ezikler

1
1
yanıtYanıtla
dmc:

el, elin eşşeğini türkü çığırarak ararmış. bize, bizden başkası merhem sürmez yaramıza. . .

2
0
yanıtYanıtla
Fnrsiz:

Peh peh he he

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title