Haberler

Gündem Özeti / 9 Aralık 2017

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 19201- TBMM Başkanı Kahraman Kırgızistan'daİsmail Kahraman, Türkiye'nin Bişkek Büyükelçiliğinde onuruna düzenlenecek kahvaltıya katılacak, Ahıska Türkleri'nin temsilcileriyle bir araya gelecek ve temaslarını tamamlayarak yurda dönecek.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- TBMM Başkanı Kahraman Kırgızistan'da

İsmail Kahraman, Türkiye'nin Bişkek Büyükelçiliğinde onuruna düzenlenecek kahvaltıya katılacak, Ahıska Türkleri'nin temsilcileriyle bir araya gelecek ve temaslarını tamamlayarak yurda dönecek.

(Bişkek/Ankara)

2- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ataşehir Belediyesini ziyaret edecek.

(İstanbul/13.00)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Vodafone Vakfı 7-14 Yaş Arası Kodlama Eğitimi ve 26 Ağustos Tabiat Parkı Yöre Ürünleri Satış Üniteleri ve Sosyal Tesisleri temel atma törenine katılacak.

(Afyonkarahisar/10.00/11.30)

2- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, basın toplantısı düzenleyecek, belediye başkanları toplantısına, Alanya Belediyesi Belediye Sarayı temel atma töreni ve açılışlara katılacak, Güneş Enerji Santralinde incelemede bulunacak.

(Antalya/11.00/14/30/16.00)

3- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Evden Okula Haydi· Anneler Spora yürüyüşü ve çorba dağıtımına, "Sosyal Poli·ti·kalarda Gönül Adımları -Kocaeli·'yi· Di·nli·yoruz" programına, Büyükşehi·r Beledi·yesi pazar yeri· temel atma töreni·ne katılacak, AK Parti· İl Başkanlığını zi·yaret edecek, engelliler ve şehit aileleriyle bir araya gelecek.

(Kocaeli/07.30-18.30)

EKONOMİ

1- Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, OSB'de, "OSB'ler Üst Kurulu Akdeniz Bölge Toplantısı"na, Hilton Oteli'nde Mersin İş Dünyası Başarı Ödülleri Töreni'ne katılacak, Akdeniz AK Parti teşkilatını ziyaret edecek, Liva Otel'de AKSEV'in 20. kuruluş yılı ve Divan Otel'de Türk-Arap Ülkeleri İşadamları Derneğinin kuruluş yılı programlarına iştirak edecek.

(Mersin/10.30-20.00)

2- Türkiye- Avrupa Birliği Karma İstişare Komitesi Türkiye Kanadı'nı oluşturan TOBB, Türk-İş, TİSK, TESK, TZOB, Hak-İş, Memur-Sen ve Türkiye KAMU-SEN tarafından, TOBB İkiz Kuleler'de ortak basın toplantısı düzenlenecek.

(Ankara/12.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından gelişmeler izleniyor.

(Washington/Ramallah/Kudüs/Tel Aviv)

2- Yemen'de yaşanan çatışmalar izleniyor.

(Sana)

3- Suriye iç savaşındaki gelişmeler takip ediliyor.

(Şam/İdlib/Hama/Humus/Haseke)

KÜLTÜR SANAT

1- Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Prof. Dr. Sebahattin Zaim'in 10. ölüm yılı dolayısıyla düzenlenen anma programına, Dünya Seyahat Acentaları Birlikleri Federasyonu İstanbul Global Ofisi açılışına, "500. Yılında Mukaddes Emanetler ve Yavuz Sultan Selim Sergisi"ne, "Motif Vakfı Halkbilim Ödülleri" törenine katılacak.

(İstanbul/10.00-19.30)

SPOR

1- Süper Lig'in 15. haftasında Kasımpaşa-Trabzonspor, Evkur Yeni Malatyaspor-Göztepe, Antalyaspor-Gençlerbirliği ve Galatasaray-Teleset Mobilya Akhisarspor maçları yapılacak.

(İstanbul/Malatya/14.00/Antalya/16.30/İstanbul/19.30)

2- TFF 1. Lig'in 15. haftasında Ümraniyespor-Balıkesirspor Baltok, Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Adana Demirspor, Gazişehir Gaziantep-MKE Ankaragücü ve Adanaspor-Elazığspor maçları oynanacak.

(İstanbul/Erzurum/13.00/Gaziantep/Adana/15.30)

3- Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 10. haftası, Galatasaray Odeabank-Muratbey Uşak, Darüşşafaka-Demir İnşaat Büyükçekmece, Gaziantep Basketbol-Beşiktaş Sompo Japan ve Pınar Karşıyaka-TOFAŞ maçlarına sahne olacak.

(İstanbul/13.00/15.15/Gaziantep/17.00/İzmir/20.15)

4- Kupa Volley Erkekler 1. etabında TKD Kuzey Enerji Gümüşhane Torul Gençlik-Fenerbahçe, Beşiktaş-Galatasaray HDI Sigorta, Jeopark Kula Belediyespor-Maliye Piyango ve İnegöl Belediyespor-Afyon Belediyesi Yüntaş maçları yapılacak.

(İstanbul/13.00/14.00/Manisa/14.00/Bursa/15.30)

5- Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi 9. haftası, Bornova Beckerspor-Yakın Doğu Üniversitesi, Adana ASKİ-Abdullah Gül Üniversitesi, OGM Ormanspor-BOTAŞ, Galatasaray-Canik Belediyespor ve İstanbul Üniversitesi-Beşiktaş karşılaşmalarına sahne olacak.

(İzmir/13.00Adana/14.00/Ankara/İstanbul/15.00/İstanbul/16.00)

6- TFF 2 ve 3. Lig'de 16. hafta maçları başlayacak.

7- Hentbol Erkekler Süper Lig'de 11. hafta maçları oynanacak.

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk İsmail Kahraman Avrupa Birliği Kırgızistan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title