Haberler

Bakan Eroğlu: Kudüs Gözbebeğimiz

ORMAN ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Kudüs gözbebeğimizdir.

ORMAN ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Kudüs gözbebeğimizdir. Dolayısıyla ABD'nin bu tavrını kabul etmiyoruz. Esasen Birleşmiş Milletler'in kararlarına da aykırıdır" dedi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, partisinin Burdur merkez ilçe kongresine katıldı. Öğretmenevi Konferans Salonu'nda yapılan toplantıda yaptığı konuşan Bakan Eroğlu, ABD Başkanı'nın, Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanımak için bir adım attığını belirterek, "Bunu tanımıyoruz. Müslümanlar'ın ilk kıblesi. Bir toprak değil orası, mukaddes bir yer. Oranın mukaddes bir yer olduğu ayet-i kerimeyle tescil edilmiştir. Her Müslümanın sahip çıkması üzerinde bir vecibedir. Kudüs gözbebeğimizdir. Dolayısıyla ABD'nin bu tavrını kabul etmiyoruz. Esasen Birleşmiş Milletler'in kararlarına da aykırıdır" diye konuştu. Bakan Eroğlu, "Bütün düşmanların ortak hedefinin Türkiye olduğunu belirterek, "Çünkü gönül coğrafyamızın son kalesi Türkiye. Bütün herkes burayı düşürmek istiyor. Ama onların bir hesabı varsa cenabı Allah'ın da bir hesabı var." diye konuştu.

Bakan Eroğlu daha sonra Burdur Valiliğine geçerek Vali Şerif Yılmaz'ı ziyaret etti. Eroğlu, burada düzenlediği basın toplantısında Burdur'da temeli atılacak 13 tesise 81 milyon TL harcanacağını belirtti. Eroğlu, "Antalya'ya gelen 10 milyona yakın turistin yüzde 15'ini Burdur'a çekmek için bir hedef koyalım ve bakanlık olarak biz her türlü desteği verelim. Yabancı basın mensuplarını davet edeceğiz. Tabiat turizmi master planını daha önce hazırlamıştık" dedi. - Burdur

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Veysel Eroğlu Burdur Kudüs Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title