Haberler

    Fatih Terim, Kendisine Teklif Yapan Bosnalıların Bütün Masraflarını Karşılamış

    Güncelleme:

    İstanbul'a gelerek Bosna Milli Takımı için teknik direktörlük teklif eden heyetin, bütün masraflarını Fatih Terim'in karşıladığı ortaya çıktı.

    Bosna Hersek Futbol Federasyonu'nun iki ismiyle birlikte İstanbul'a gelerek Fatih Terim'e Bosna Milli Takımı teknik direktörlüğü görevini teklif eden heyette yer alan Tarık Hodziç İstanbul seyahatiyle ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.

    "BÜTÜN PARAYI TERİM ÖDEDİ"

    Milli takımda görev yapan son teknik direktörleri Mehmed Bazdareviç'e aylık 15 bin euro maaş ödeyen Bosna Futbol Federasyonu'nun Fatih Terim'e teklif yapması Bosna medyasında "Hiç gerçekçi bir görüşme değil, federasyonun yaptığı masrafa yazık" yorumlarına neden olmasının ardından Tarık Hodziç, İstanbul seyahati ile ilgili ceplerinden hiç para çıkmadığını açıklayarak tüm masraflarının Fatih Terim tarafından karşılandığını açıkladı.

    "BİZ HİÇ PARA ÖDEMEDİK"

    Klix.ba sitesinde yer alan haberde Terim'in yakın dostu olan ve bu zirvede federasyona aracılık eden Tarık Hodziç, İstanbul seyahatiyle ilgili yapılan eleştirilerin ardından "Basında çıktığı gibi biz herhangi bir masraf yapmadık. Çünkü özel aracımız dahil, konaklama, seyahat, şoför tüm masraflarımız Fatih Terim tarafından karşılandı" diyerek İstanbul'da Terim'in misafiri olduklarını söyledi.

    3,5 SAAT GÖRÜŞTÜLER

    Beraberinde Zvjezdan Misimoviç ve Sead Kajtaz ile birlikte İstanbul'a gelen ve Terim ile yaklaşık 3.5 saatlik bir zirve gerçekleştiren Bosna Hersek heyetinde yer alan Hodziç bu görüşmede hiç para konuşulmadığının altını çizerek, "Fatih Terim benim çok yakın arkadaşım. Bu görüşmede terceme konusunda ben yardımcı oldum paradan hiç bahsetmedik. Fatih hoca çok büyük bir hoca öyle ki milli takımımız için alacağı parayı bir sponsordan çıkartabilecek bir isim. Bence Fatih hoca bize mali bir yük olmaz çok firma sponsor olmak ister diye düşünüyorum" dedi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fatih Terim Saraybosna İstanbul Spor Haberler

    500

    Yorumlar (12)

    hanıslı:

    ISTIFA EDIP BIRAKTIĞI MILLI TAKIMDAN PARA ISTIYOR BOSNALILARA JEST YAPMIŞ ALMASIN TURK MILLI TAKIMINDANDA BUNUN GOZUNU TOPRAK DOYURSUN

    19
    4
    yanıtYanıtla
    Aykut yıldızkıskanır:

    Bunca yıldır yıllık 3. 5 milyon euro=17. 5 milyon tl yi vergilerimizden alan halende gözü doymamış ki 13 milyon tl tazminat davası açan ama milli takıma zerre kadar bir faydası olmayan Fatih Terim''é o masraf ne ki hakkımı bu adama helal etmiyorum

    19
    3
    yanıtYanıtla
    ellisekiz:

    sen hakkını helal etmiyor olabilirsin ama bende etmiyorum zaten.

    yanıt2
    yanıt2
    Adsız ali:

    Kim nederse desin ben bir fener taraftari olarak fatih terim turkiyenin enbuyuk futbol degeridir aksini susunen uefa kypasini. Alsinda sonra konusalim yada 4yil ayni sampiyon tapsin deger kufredenler ya basibos kahvededir yada lisede ergen cocuklardir.

    10
    4
    yanıtYanıtla
    ADAMIN BIRI:

    Ülkemizin en büyük değeri şenol güneştir. Fatih Terim başarı sıralamasında Şenol hocanın yanına yaklaşamaz bile...

    yanıt3
    yanıt8
    Guldum:

    Hadi ya bizde yedik, Fatih hoca yarali parmaga ufurmez be

    9
    1
    yanıtYanıtla
    dmc:

    YA ADAM GELEN HEYETİN PARASINI VERMİŞ. SİZİN VERECEĞİNİZ PARA BENİM BENZİN MASRAFINA YETMEZ DEMEK İSTEMİŞ. . .

    3
    3
    yanıtYanıtla
    ergün:

    tabiiki karşıladı zaten terim piyasa yapmak için eski takım arkadaşını kendine piyasa yapmak için kullandı galatasaraydan başka hiç bir yerden istenmeyen başarısız kibir abidesi gaasaray sayesinde haketmediği saygıyı gören başarısız mahluku istemiyorum gassaraydan uzak olsun terim güzellemesi yapanlara bakın hepsi bjk ve fenev li yazarlar çok beğeniyolarsa kendi takımlarına istesinler gaasarayı başarıya götürecek tek hoca abdullah avcıdır 5 yıllık anlaşma yapılıp sistemi olan bir takım kurulmalı

    3
    3
    yanıtYanıtla
    Yiğit:

    Tabi öder çok bonkördür kendileri Galatasaray teklif yapsın onu da öder inanmazsan dayıya sor:))

    2
    3
    yanıtYanıtla
    adamın biri:

    he he.

    1
    2
    yanıtYanıtla
    Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title