Haberler

Trabzonspor Golcü Kimliğe Büründü

2017-18 sezonunda hem lig, hem de Ziraat Türkiye Kupası'nda iddialı bir performans ortaya koyan Trabzonspor, iki kulvarda oynadığı 18 maçta 46 golle golcü bir kimliğe büründü. Atılan gollerin 29'u ise forvet oyuncularından geldi.

2016-17 sezonunda gol yollarında sıkıntı yaşayan, ligin ilk 15 haftalık bölümünde 12 gol, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 3 maçta 9 gol kaydeden, toplamda 24 golle bu noktada düşük bir performans sergileyen Trabzonspor, 2017-18 sezonunda golcü kimliğe büründü. Bordo mavililer bu sezon ligde geride kalan 15 haftada 31 gol kaydetti, kupada oynadığı 3 maçta ise 15 gol attı. Her iki kulvarda da gollü bir performans ortaya koyan Trabzonspor, bu sezon 15 haftada attığı 31 gollük rakama, 2016-17 sezonunun 27'nci haftasında ulaşabilmişti.

46 GOLÜN 29'U FORVET OYUNCULARINDAN

Bordo mavililerde forvet oyuncuları da gol noktasında verimli bir sezon geçiriyor. Bu sezon lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda toplamda 46 gol atan Trabzonspor'da bu gollerin 29'unu forvet oyuncuları kaydetti. Bordo mavili takımda Burak Yılmaz 12 maçta 13 gol, Hugo Rodallega 12 maçta 11 gol, Dame N'Doye ise 9 maçta 5 gol kaydetti.

RODALLEGA YİNE ATTI

Ziraat Türkiye Kupası'nda Çorum Belediyespor ile oynanan maçta 2 gol kaydeden ve 5'inci tur ilk maçında Büyükşehir Belediye Erzuruspor karşısında da 3 gol kaydeden Hugo Rodallega, bu maçın rövanşında da yine rakip fileleri boş geçmedi. Bu maçta da 2 gol kaydeden ve kupada toplam 7 gole ulaşan 32 yaşındaki forvet oyuncusu, ligde de 4 gol kaydetmişti. Rodallega, bu sezon lig ve kupadaki performanslar göz önüne alındığında 13 gollü Burak Yılmaz'ın ardından 11 golle takımın en skorer oyuncusu oldu.

YEREL GAZETELERDENDEN KUPA YORUMU

Yerel gazeteler, Ziraat Türkiye Kupası 5'inci Turu'nda 4-0'ın rövanşında Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşısında aldığı 5-1'lik galibiyetin ardından "Sıradaki gelsin" yorumunu yaptı. Karadeniz Gazetesi, "Kupaya selam yola devam", "Trabzonspor, Erzurumspor engelini rahat geçti" ifadelerini kullandı. Taka Gazetesi, "Bursa'ya gözdağı", "Karadeniz Fırtınası 4-0'ın rövanşında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 5-1 mağlup ederek adını son 16'ya yazdırdı" başlıklarıyla haberi okuyucularına aktardı. Kuzey Ekspres Gazetesi, "Sıradaki gelsin" yorumunu yaptı.

- Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Erzurumspor Kulübü Türkiye Kupası Burak Yılmaz Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title