Haberler

2017 Öngörüleri Çıkan Ünlü Astrolog, 2018 İçin Beklentilerini Sıraladı

Güncelleme:

Ülke ve dünya ahvali hakkında yaptığı tahminlerle gündeme gelen Aslı Güder, 2017 yılı için tahminlerde bulunmuş ve bunlardan birçoğu gerçekleşmişti.

BELEDİYE BAŞKANLARI VE MURAT BAŞOĞLU'NU BİLDİ

2017 yılı için üç büyükşehirden ikisinin belediye başkanının değişeceğini öngören Güder, "Sanat dünyasında ve siyasiler arasında gazetelerin bile yazamayacağı kadar çirkin skandallar yaşanacak" diyerek Murat Başoğlu ve yeğeni arasında yaşanan skandal ilişkiyi de bilmişti.

Aslı Güder'in 2017 tahminleri ana hatlarıyla şu şekildeydi;

- Üç büyük şehrimizden iki tanesinin belediye başkanı değişecek.

- Ekranlardan, büyük Londra yangınını ve şehirdeki değişik terör olaylarını canlı yayında izleyeceğiz.

- IŞİD, Ortadoğu'dan kaçıp Afrika'ya yönelecek. Barzani, hayallerine ulaşamayacak.

- Hükümette dört bakan gidecek, yerlerine sürpriz isimler gelecek.

- 2017'de büyük İstanbul depremi için üretilen bütün senaryolar külliyen yalandır.

- Sanat dünyasında ve siyasiler arasında gazetelerin bile yazamayacağı kadar çirkin skandallar yaşanacak.


- Trump'ın İslam düşmanı ve kendinden olmayan herkesten nefret eder tavrı, ilk önce ve en başta Amerika'nın başına belalar açacak. Dünyaya ektiği rüzgar tohumları fırtına olarak kendine geri dönecek.

- İçinde gerçek aşkın ve muhabbetin olmadığı tüm ilişkiler ve evlilikler yeni senede parçalanacak.

Süper Haber'den İzzet Çapa'ya konuşan Aslı Güder'in 2018 için beklentileri şu şekilde;

- 2018'de 3. Dünya Savaşı çıkmayacak ama 3. Dünya Savaşı'ndan çok daha beter terör eylemlerine tanık olacağız.

- Devlet hayalleri yerle yeksan olan IŞİD'in yalnız kurt hücreleri, Avrupa başkentlerinde araçlarla daha önce eşi benzeri görülmemiş katliamlar yapacak. Dikkat et, terör saldırısı değil bilhassa katliam sözcüğünü seçtim.

- Dünya ekonomilerindeki med-cezir büyük markaları da vuracak. Başta büyük şirketler olmak üzere bildiğimiz bir çok marka oldukça sıkıntılı günler yaşayacak. Ama özellikle dev bir şirketin iflası hepimizi hayrete düşürecek.

- Küresel ısınma en az terör kadar can alacak; ısınma yüzünden kopan buzul parçaları nedeniyle güneydeki sahil kentlerinde taşkınlar ve su baskınları görülecek.

- Hayvan hakları ve kadına şiddet konusunda beklenen yeni yasal düzenlenmeler bu sene yapılacak.

- 2018'de öldü diye bilinen çok ünlü bir ismin, ölmeyip bir yerde saklandığını öğreneceğiz. Dünya medyası günlerce bu olayı konuşacak.

- Yine birçok ünlü ismin intiharına tanık olacağız 2018'de.

- Değişik türlerde uyuşturucular çıkacak ve bağımlılıklar inanılmaz şekilde artacak.


- Kimliği, hedefi, amacı belli olmayan terör örgütleri, kimyasal ve biyolojik silahlarla insanların fazlaca bulunduğu AVM'lere ve toplu ulaşım araçlarına saldırılar düzenleyecek.

- Dünyanın doğusundaki bir finans başkentine tıpkı 11 Eylül'de olduğu gibi çok büyük bir terör saldırısı düzenlenecek. Tüm dünya günlerce bu olayı konuşacak.

- Yepyeni bir dinin ve daha önce hiç konuşulmayan bir dilin doğuşuna tanıklık edebiliriz.

- Siber savaşlar artacak; teknolojik operasyonlarla bazı büyük dünya başkentleri karanlıkta kalacak.

- Herkese mümkün olduğunca doğal beslenmeyi tavsiye ediyorum çünkü gıdalardan gelen virüsler yüzünden ciddi salgılar yaşanacak.

- Son olarak şunu söyleyeyim… Geçtiğimiz günlerde gazetede okuduğum "Cehennemin kapıları aralandı" cümlesi tüylerimi diken diken etti; çünkü korkarım 2018 bildiğimiz tarihin en büyük trajedilerine sahne olacak ve maalesef onu takip eden yıllarda da daha kötüleri gelecek. 2018 tarih kitaplarına insanlığın en büyük kaosunun başladığı yıl olarak geçecek.

(Kaynak: Süper Haber)

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Murat Başoğlu Mesut Barzani Afrika Londra Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

CUMA HUTBESİ 29 MART | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMAN! Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları!
500

Yorumlar (91)

abd:

yaşasın trump

4
30
yanıtYanıtla
sığır:

ne içtin öyle

yanıt8
yanıt0
TRAKYALI:

ABLA Bİ KUPON VERDE İDDAA YAPAK :d

30
1
yanıtYanıtla
yağmurrr3:

HİÇ Mİ GÜZEL Bİ, ŞEY OLMAYACAK. . . (ŞOM AĞIZLI)

28
0
yanıtYanıtla
AyNur:

Ne olacağını ancak Allah bilir..

27
0
yanıtYanıtla
Yilmaz tas:

Icim karardi be, en önemli seyi es gecmissin akp basimizdan ne zaman defolup gidicek.

10
16
yanıtYanıtla
ORHAN 30:

Bu söylenenler apaçık şirktir. şirk de affı olmayan büyük günahlardandır. çünkü gayb yani geleceği ancak ALLAH CC bilir yalnız Allah''ın sevdiği bazı müstesna kullar hariç.

24
0
yanıtYanıtla
TURGUT:

HADİ ULAN SEN KİMSİN GELECEĞİ ALLAHTAN BAŞKA HİÇ AMA HİÇ KİMSE BİLEMEZ.

22
1
yanıtYanıtla
murat:

akp devri kapncak deseydi iyydi

8
15
yanıtYanıtla
ramazan:

insaallah kardesm uyumazlarsa. . .

yanıt5
yanıt2
Tüm 91 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title