Haberler

    "Bekle Bizi Demba Ba"

    Beşiktaş Yönetimi’nin Demba Ba ile temas halinde olduğu belirlendi.

    Beşiktaş Yönetimi'nin Demba Ba ile temas halinde olduğu belirlendi. Devre arası transfer döneminde Cenk Tosun'un takımdan ayrılma ihtimalini göz önünde bulundurarak golcü listesi oluşturan siyah-beyazlıların, Senegalli golcüye, "bekle" mesajını gönderdiği belirlendi.

    Çin Ligi'nde Shanghai Shenhua forması giyen Demba Ba'yı B planı olarak bekleten Beşiktaş, Cenk'in ayrılması ve belirlenen forvetlerden birinin kadroya katılaması halinde Senegalli oyuncuyla ilgili planını devreye sokacak.

    Sezon sonu Çin ekibiyle sözleşmesi bitecek olan Demba Ba'yı bedelsiz almak isteyen siyah-beyazlı yönetim, sakatlığı yüzünden uzun süredir sahalardan uzak olan Demba Ba'nın tüm sağlık raporlarını büyük bir titizlikle inceledi. Kartal, Cenk'in kalması halinde ise forvet çalışmalarını donduracak.

    13: Demba Ba 2014-2015 sezonu sonunda 13 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Beşiktaş'tan, Shanghai Shenhua'a transfer olmuştu.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Çin Halk Cumhuriyeti Cenk Tosun Beşiktaş Demba Ba Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title