Haberler

Dizilerin Paylaşılamayan Yıldızı Gamze Özçelik, Kendini Yoksullara Adadı

Güncelleme:

Şöhreti ve kameraların karşısındaki yaşamı elinin tersiyle bir kenara itip kendini dünyanın dört bir yanındaki yoksullara adayan Gamze Özçelik, herkesin takdirini topladı.

Gamze Özçelik çok değil daha birkaç yıl önce ekranda izlenme rekorların yıldızıydı. İyi kazanıyor, adım attığı her yerde büyük ilgi görüyordu. Pırıltılı dünyanın en pırıltılı kişilerinden biriydi.

HEM İŞİNDEN HEM EŞİNDEN AYRILDI

Gamze Özçelik'i ekranın en güzel oyuncularından biri olarak tanımıştık. Çok izlenen bir dizide rol aldı. Orada tanıştığı rol arkadaşı Uğur Pektaş ile evlendi, bir çocuk sahibi oldu. Ama sonra eşinden de işinden de ayrıldı. Uzun süre sonra onu pırıltılı dünyanın uzağında bambaşka bir hayat sürdürürken gördü hayranları.


Manevi yanı ağırlıklı bir hayat süren Gamze Özçelik, sadece Türkiye'de değil dünyanın dört bir yanındaki yardıma muhtaç insanlara yardıma adadı kendini.


UMUDA KOŞANLAR DERNEĞİ

Hatta bu uğurda bir dernek bile kurdu. Umuda Koşanlar adını verdiği bu dernek aracılığıyla Türkiye'nin yanı sıra Bangladeş'deki yardıma muhtaç insanlara da yardım elini uzattı.


SOSYAL MEDYADAN DUYURUYOR

Gamze Özçelik, ekibiyle birlikte sonra da Sudan'a uzandı. Hayat görüşü de geçmişten çok farklı bir yöne giden Gamze Özçelik, bu yardım faaliyetlerini Instagram sayfasında takipçilerine duyuruyor.


ŞÖHRETİ VE KAMERALARI ELİNİN TERSİYLE İTTİ

Gamze Özçelik, derneği aracılığıyla son olarak geçtiğimiz ay büyük bir insanlık dramının yaşandığı Arakan'a da gitti. Şöhreti ve kameraların karşısındaki yaşamı elinin tersiyle bir kenara itip kendini dünyanın dört bir yanındaki yoksullara yardım eli uzatmaya adayan Gamze Özçelik, Arakan'da çekilen bu pozunu "Bana Allah gerek, cihan kar etmez" notuyla paylaşmıştı.

Güzel oyuncunun manevi hazza ulaştığı karelerden birkaçı;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gamze Özçelik Uğur Pektaş Türkiye Arakan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (23)

RACON:

Gamze çok haklı ülkesinde hiç yardıma muhtaç insan yok o da afrikaya gitmiş ...bu ülkede 15 milyon insan devlet yardımıyla yaşamını sürdürüyor bilinmeyen milyonlar var yani..

12
9
yanıtYanıtla
RACON:

Hepsini yerinde gördüm hemde senin gibi oturduğum yerden ahkam keserek değil önce kendi ülkeni düzelt ondan sonra dışarısı ile ilgilen ülkende açlığını gururdan söyleyemeyen insanlar var açlıktan ölenler var ama senin bundan haberin yok çünkü sen dedikodu programlarını izlemekten kafanı kaldırıp gerçek Türkiyeyi göremiyorsun..

yanıt6
yanıt6
Can:

Helal olsun taktire şayan

18
0
yanıtYanıtla
Sedat Yakup:

Helal olsun Kadına yabancılar yapsa alkışlarsınız Türk yapınca Reklam dersiniz eleştirirsiniz Kadının Kalbinin içini nereden gördünüz acaba bu İşler kalp işi Kalpleri taşlaşmış insanlar anlayamaz

17
0
yanıtYanıtla
seli:

bütün yorumlara bakıyorum da gamze hanım istediği reklamı hemen hemen almış, yardım biraz da gizli kalır. . .

6
9
yanıtYanıtla
E.YILMAZ:

Helal olsun sana Gamze işte gerçek şöhret bu. Allah mükafatını verir inşallah.

12
0
yanıtYanıtla
cann:

dünya güzeli

10
1
yanıtYanıtla
gülşen bilir:

reklam yapsın da böyle yapsın ne beyınsız insanlarsınız. .

5
5
yanıtYanıtla
AyNur:

Helal olsun,,,çok taktir ettim,,, örnek sanatçı

10
0
yanıtYanıtla
birisi:

amacı doğruysa eğer dediği gibiyse helal olsun ama bana birzda reklam yapıyormuş gibi geldi

4
4
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title