Haberler

Arka Sokaklar'da İki Bölümde Suat'ı Unutan Hüsnü Komiser'e Tepki Yağıyor

Güncelleme:

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar'ın bu hafta yayınlanacak yeni bölümünde Hüsnü Komiser'in sürpriz evlilik teklifine tepki yağıyor.

BÜYÜK VEFASIZLIK

Yayınlanmaya başladığı günden bu tarafa bizden biri olan Arka Sokaklar oyuncularının acıları acımız, sevinçleri sevincimiz oldu. Mesut Komiser günlerce komada yattı, sosyal medyada cenaze törenleri organize edildi. Hüsnü Komiser vuruldu, herkes ölmesin diye dua etti. Ancak gelin görün ki dizi oyuncuları beklenen vefayı trafik kazasında yaşamını yitiren Hüsnü Komiserin karısı Suat için gösteremedi.

Hüsnü Komiser'in evlilik teklif ettiği Gonca Hanım...

DELİ DİVANE AŞIK OLDUĞU SUAT'I İKİ BÖLÜMDE UNUTTU

Diziye birkaç bölüm önce dahil olan Gonca Hanım, Hüsnü Komiser'in başını döndürdü. Ve deli divana aşık olduğu, 5 çocuğunun annesi Suat'ı bir anda unutuverdi. Öyle ki bu hafta ekrana gelecek 461. bölümde Hüsnü Komiser, vefasızlığına bir kademe daha attırarak Gonca Hanım'a evlilik teklif ediyor.


HÜSNÜ KOMİSER'E TEPKİ YAĞIYOR

Durum böyle olunca vefakar Arka Sokaklar izleyicisi Suat'a yapılan vefasızlığı bu kadar kolay sineye çeker mi? Sosyal medyadan hemen bir örgütlenme başlattılar. Hüsnü Komiser'i sert sözlerle eleştiren dizinin fanları "Tek bölümde Suat unutuldu. Lütfen Suat'ı unutturmayalım" başlıkları altında videolar hazırlayıp görseller paylaşmaya başladı.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Magazin

Dizi Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500

Yorumlar (62)

araratlı:

nekadar boş bir haber ya

19
0
yanıtYanıtla
bayrak:

sadece bir dizi olduğunu ve hayatın gerçeklerine tepki vermemiz gerektiğini nasıl öğreniriz acaba

15
1
yanıtYanıtla
aaa:

adam abazamı dolassın, karının biri gider digeri gelir

6
10
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Etin, kıymanın, benzinin, mazotun, elektriğin, doğalgazın, domatesin, ekmeğin fiyatını sorsan bilemeyecek bir kitleden ne beklersin başka. Tek dertleri bu sanırım

15
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ÇOK ÖNEMLİ HABER GERCEKTEN ÜLKEYİ KURTARACAKLAR

15
0
yanıtYanıtla
Osman YK:

Güzel ülkemin değerli malları , buna bile tepki koyacak kadar düşüncelidir . . . . .

13
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Alooooooo milettttt dizi ulan bu kafayimi yediniz ne tepkisi bu ya

14
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Sınır ötesinde askerimiz savaş halinde ülkemiz insanlarının ilgelendikleri duruma bak.

13
0
yanıtYanıtla
Sırrı barut:

Aynen öyle kardeşim herşey bitti dizi karakterleriyle uğraşıyonuz

yanıt7
yanıt0
msn:

erkek milleti baska ne olacaktı ki onlar için hep yenileri vardır

6
7
yanıtYanıtla
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title