Haberler

Mustafa Sandal ve Emina Sandal Para Yüzünden Ayrılmış

Güncelleme:

Mustafa Sandal'ın, beş ay önce evi terk ettiği iddia ediliyor. Popçuyu, eşiyle boşanmaya iten sebebin ise Emina'nın müsrif kişiliği olduğu söyleniyor.

Dokuz yılı resmi, 14 yıldır birlikte olan ve mutlulukları örnek gösterilen Mustafa- Emina Sandal çiftinin evliliğine nazar değdiği dedikodusu aybaşında kulislere bomba gibi düşmüştü! Şok etkisi yaratan bu habere ilk açıklama Mustafa Sandal'dan gelmiş, "Hiç böyle bir konu yok. Gayet mutlu bir evliliğimiz var" demişti.

YAŞADIĞI EVİ TERK ETMİŞ

Sabah'tan Bülent Cankurt'un haberine göre, Mustafa Sandal ve Emina Sandal'ın evlilikleri hiç iyi gitmiyormuş ve üstelik Mustafa Sandal, yaklaşık beş ay önce eşi ve iki çocuğuyla yaşadığı evi terk etmiş.

SEBEBİ EMİNA SANDAL'IN MÜSRİFLİĞİ

Çiftin evliliğin çatırdaması ile ilgili pek çok rivayet ortaya atılmıştı. En çok da Emina Sandal'ın ülkesi Sırbistan'a dönüp şarkıcılığa devam etmek istemesi neden olarak gösterilmişti. Ancak, ayrılığı isteyen Emina Sandal değil Mustafa Sandal'mış. Sebebi de; Emina Sandal'ın müsrifliği...

EVİ HER YIL DEKORE ETTİRİYORMUŞ

Emina Sandal, 2010 yılında oturmaya başladıkları Çubuklu Vadi Evleri'ndeki villalarını neredeyse her yıl yeni baştan dekore ettiriyormuş. Mustafa Sandal, 1.5 milyon dolara aldığı villaya her yıl dekorasyon parası vermekten bıkmış ve eşinin bu müsrifliği sonunda canına tak etmiş! Bu yüzden çıkan tartışmalar sonunda evini terk eden Mustafa Sandal'ın siniri halen geçmemiş. Çocuklarının etkilenmemesi için haftada birkaç kez evine giden Mustafa Sandal, evliliğini bitirmeye kararlıymış ama Emina Sandal boşanmaya yanaşmıyormuş.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bülent Cankurt Mustafa Sandal Emina Jahovic Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (28)

Murat:

Mustafa adam gibi adam. Dişi ile, tırnağı ile, emek vererek bugünlere geldi. Emina kendi kazandığı ile yapsın da, görelim o zaman harcamak o kadar kolay mı. Mustafa kendini bir gün bile bozmadı, ahlaksızlık, hile, üçkağıt ile gündeme gelmedi Sadece işini yaptı. İyi bir hayatı hak ediyor.

71
2
yanıtYanıtla
zzzzzzzzzzz:

bu kız çorap örmeli beni görmeli, allahın sırp kadınını alırsan böyle adamı bozar

22
8
yanıtYanıtla
Omar:

Iyi olmus turk kizi alsaydin

23
6
yanıtYanıtla
Cenk:

Bu kadınların gözü, dünyanın tamamını versen doymaz arkadaş.

21
4
yanıtYanıtla
jj:

kesinlikle haklisin. evde yer kalmadı bisey koyacak daha hala bişeyler alıyor.

yanıt2
yanıt0
alpi 06:

eşi çok iyi kadın aslında. Mirsadın kardeşi diye daha da dikkatli izlemiştik. arada sadakatsizlik yok birşey yok. böyle basit nedenlerle eşten ayrılınır mıymış. hata eder Mustafa Sandal

7
11
yanıtYanıtla
EMEL:

7 Yıl olmuş yeni mi dank etti :)

13
2
yanıtYanıtla
Turaca:

Ev kadınlığını abartmış kendini giydireceğine evi giydirmeye başlamış.

13
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

sanat camiası diye bir rezil topluluk var bir kaç tanesi hariç onlarda eskilerden boşanmayan vede defalarca evlenmeyen varmı toplum dışı varlıklar ahlaksızlık diz boyu evlen boşan nikahsız yaşa fuhuş yap yeğeninle birlikte ol arkadaşının eşiyle birlikte ol ne rezillik arasan var bu sanatci bozuntularında allah onlarıda ihlas eyelsin

10
2
yanıtYanıtla
sevo:

Evlenirken bizemi sordularda şimdi ayrılırken haber ediyorsunuz bakın haberlerede dünya nereye gidiyor emina sandal ve mustafa sandalın evinin tadilatına değil bilmem net anlatabildim. . .

9
2
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title