Haberler

    Manchester City'den Rekor Üstüne Rekor

    Swansea deplasmanından farklı galibiyetle ayrılan Manchester City, Premier League'de rekorları alt üst etmeye devam ediyor.

    Premier League'in 17. haftasında lider Manchester City, konuk olduğu 'yi 4-0 mağlup ederek en iyi sezon başlangıcı ve galibiyet serisi rekorlarını kırdı.

    Pep 'nın ekibi, Swansea deplasmanında 27. dakikadave 34. dakikada 'nin golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.

    İkinci yarıda da ataklarını sürdüren konuk ekipte bir kez daha sahneye çıkan Silva 52. dakikada kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü attı. Karşılaşmada son sözü ise 85. dakikadasöyledi ve mücadele 4-0 Manchester City üstünlüğüyle tamamlandı.

    Bu sonuçla puanını 49'a çıkaran Manchester City, İngiltere'de profesyonel ligin kurulduğu 1888'den bu yana en iyi sezon başlangıcı rekorunu Tottenham'ın elinden aldı. Mavi-beyazlı kulüp, üst üste 15'inci maçını kazanarak, Premier League'de bu alanda daha önce 'in elinde bulunan rekorun da yeni sahibi oldu.

    Manchester United takibi sürdürdü

    Manchester City'nin en yakın takipçisi ve ezeli rakibi Manchester United ise Old Trafford'da ağırladığı Bournemouth'u 25. dakikada 'nun golüyle 1-0 mağlup etti.

    Bu sonuçla puanını 38'e yükselten Manchester United, Manchester City ile arasındaki 11 puanlık farkı korurken, Bournemouth ise 16 puanda kaldı.

    Ligin iddialı takımlarındanevinde 'la, Arsenal da konuk olduğu 'la 0-0 berabere sürpriz puan kayıpları yaşadı.

    Tottenham ise konuk ettiği Brighton&Hove Albion'u, Serge Aurier ve Heung Min Son'un golleriyle 2-0 yendi. Tottenham 31 puan ve averajla 4. sırada yer alıyor.

    Aynı başlıkta

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Manchester United Tottenham Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title