Haberler

Bolu'da Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, muhtarlarla bir araya geldi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, muhtarlarla bir araya geldi.

Yılmaz, Çıkınlar Mahallesi Köroğlu İlkokulu Çok Amaçlı Salonu'nda gerçekleşen 18. Merkez Mahalle Muhtarlar Toplantısında, merkeze bağlı mahallelerin ihtiyaç ve sorunlarına ilişkin muhtarlardan bilgi alarak, kentte devam eden çalışmaları anlattı.

Belediye meclisi üyesi olarak görev yaptığı 23 yıl önce hayal ettiği hedeflere adım adım ilerlediklerini dile getiren Yılmaz, şunları söyledi:

"Bir yandan şehri inşa etmeye çalışırken, diğer yandan da belediyeyi kurumsal ve güçlü bir kimliğe kavuşturmak için çalışmalar yürütüyoruz. Bu konuda önemli mesafeler kat ettiğimizi Boluluların bilmesini isterim. Şehrin gelişimini izlerken müthiş bir haz duyuyorum. 2017 yılında planlı çalışmayla hedeflerimize büyük oranda ulaştık. Elbette eksikliklerimiz var ancak bunları da sizlerin ve vatandaşlarımızın desteği ile el birliği içerisinde gidereceğiz. Yeni mahalle olan yerlerin tüm altyapı ve üstyapı çalışmalarını önümüzdeki yıl tamamlayacağız. Vatandaşlarımız hafriyat çalışmalarından dolayı biraz sıkıntı çekecekler ancak bunu en kısa sürede gidermek için yoğun bir çalışma yürüteceğiz."

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Alaaddin Yılmaz Bolu Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title