Haberler

    Westbrook 56 Yıllık Rekoru Tarihe Gömdü

    Oklahoma City Thunder'ın yıldızı, "bir takvim yılında en fazla triple-double yapan NBA oyuncusu" unvanını Oscar Robertson'dan devraldı.

    NBA'de 'ı 100-95 yenen Oklahoma City Thunder'ın yıldız oyuncusu , bir takvim yılında 35 triple-double yapan ilk oyuncu olarak tarihi bir başarıya imza attı..

    Yıldız oyuncu Pacers karşısında 10 sayı, 17 ribaunt, 12 asistlik performans ortaya koyarak kariyerinde 88'inci, 2017 yılında ise 35. kez triple-double rakamlarını tutturdu. Westbrook böylece, Oscar Robertson'ın 1961 yılından bu yana elinde bulundurduğu "bir takvim yılında en fazla 'triple double' yapan NBA oyuncusu" rekorunun yeni sahibi oldu.

    Thunder'da Steven Adams 23 sayı 13 ribauntla double-double yaparken,ise eski takımına karşı 12 sayı 5 asist 3 top çalmayla oynayarak galibiyette pay sahibi oldu.

    Pacers cephesinde Victor Oladipo'nun 19 sayı, 6 asist, 5 ribaunt ve Thaddeus Young'un 11 sayı, 10 ribaunt, 7 top çalma, 3 blokluk performansı yeterli olmadı.

    Aynı başlıkta

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Oklahoma City Thunder Russell Westbrook Indiana Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title