Haberler

Kayseri'de Tenis Meydan Okuma Ligi Gerçekleştirildi

KAYSERİ Tenis İl Temsilciliği tarafından bu sezon ilk kez yapılan Defi (meydan okuma) Ligi müsabakaları sona erdi.

KAYSERİ Tenis İl Temsilciliği tarafından bu sezon ilk kez yapılan Defi (meydan okuma) Ligi müsabakaları sona erdi.

2016'nın Mayıs ayında Defi (meydan okuma) Ligi  başladı. Sporcular her hafta 2 maç yaptılar. Yapılan müsabakalar sonucunda Mahmut Arslantaş 1'inci, Yadigar Ceylan 2'inci ve İsmail Çetinkaya üçüncü oldu. Derecelerin belirlenmesinin ardından hem kupa ve madalyalar takdim edildi. Müsabakaların ardından açıklama yapan Kayseri Tenis İl Temsilcisi İsa Taştan, "Müsabakaların ardından kupa törenini şenlik havasında geçirmek adına pasta kestik. İlk kez yapılan Defi Ligi müsabakalarına erkek sporcular başvururken, bundan sonraki etkinliklerde kadın sporcularımızın da müsabakalara katılmasını temenni ediyoruz. İlk sene olmasına rağmen katılım beklenenden fazlaydı. Amacımız Kayseri'de tenisi aktif hale getirmek. Burada sevindirici olan müsabakalara katılanların değişik meslek gruplarından olmasıdır. Aralarında üniversitede profesör de, sanayide tornacı da var, laboratuvar teknisyeni de var, ilaç mümessili de var, emekli de var." dedi. Tenis il temsilcisi  İsa Taştan. sözlerini şöyle sürdürdü:

? "İlk kez yapılan Defi Ligi birincisi Mahmut Arslantaş 55 yaşında. Yani burada bir kez daha görüyoruz ki her yaştan tenis severe hitap ediyoruz. Kayseri Tenis İl Temsilciliği tarafından Defi Ligi'nin 2'incisi için başvuruları kabul etmeye başladık. 2018 yılının Nisan ayına kadar başvuruları kabul etmeye devam edeceğiz. Bu sezonda da hem erkek hem de kadın tenis severleri bekliyoruz"

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

İsmail Çetinkaya Kayseri Spor Haberler

Bakmadan Geçme

TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title