Haberler

    Venezia Maçı Filipovski'yi Mest Etti

    Banvit Başantrenörü Sasa Filipovski, kazandıkları Umana Reyer Venezia maçına ilişkin, "Takımın ortaya koyduğu performanstan çok memnun kaldım" dedi.

    FIBA Şampiyonlar Ligi'nde C Grubu'nda Banvit, lider İtalyan temsilcisi Umana Reyer Venezia'yı evinde özellikle ikinci yarıda gösterdiği başarılı performans sonrası 90-62 mağlup etti. Maçı değerlendiren Banvit Başantrenörü Sasa Filipovski, bu galibiyetin çok önemli olduğunun altını çizerek, "Buraya gelinceye kadar belli bir güven kaybına uğradık. Takımın ortaya koyduğu performanstan çok memnun kaldım. Oyunculara, taraftara, teknik ekibe ve en başta yönetime teşekkür ediyorum. Taraftarların her maçta salonu doldurmaları halinde onlarla birlikte daha güçlüyüz diye konuştu.
    İtalya takımı Umana Reyer Venezia'da ise Başantrenör Walter de Raffaele, kötü oynadıklarını ve ilk periyot dışında pek varlık gösteremediklerini belirterek, "Üçüncü çeyrekte de Banvit bayağı risk aldı. Banviti tebrik ediyorum ifadelerini kullandı.
    Bu galibiyetin ardından Banvit, 5 galibiyet ve 3 mağlubiyetle haftayı 2'nci sırada tamamladı. Lider Strasbourg IG'nin averajla gerisinde yer alan Banvit, bir sonraki maçında Slovenya temsilcisi Union Olimpija ile deplasmanda karşılaşacak.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Banvit Sasa Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title