Haberler

Başkan Dursun Özbek Futbolcularla Yemekte Buluştu

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Süper Lig'in 16'ncı haftasında oynanacak Evkur Yeni Malatyaspor maçı öncesi teknik ekip ve futbolcularla moral yemeğinde buluştu.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Süper Lig'in 16'ncı haftasında oynanacak Evkur Yeni Malatyaspor maçı öncesi teknik ekip ve futbolcularla moral yemeğinde buluştu.

Galatasaray'ın teknik direktörü Igor Tudor ve sportif direktör Cenk Ergün, Dursun Özbek ile beraber oturdu ve sürekli sohbet halinde olan üçlü gündem hakkında fikir alış verişinde bulundu. Galatasaraylı futbolcuların tam kadro katıldığı yemekte keyiflerinin yerinde olduğu gözlendi.

YENİ MALATYASPOR MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Igor Tudor'un yönetiminde bugün yapılan antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra dar alanda top kapma ve pas çalışması yapan futbolcular, antrenmanın devamında topa sahip olma çalışması gerçekleştirdi. Ana bölümde ise iki ceza sahası arasında çift kale maç yapıldı. Galatasaray, yarın saat 18.00'de yapacağı antrenmanla Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Yeni Malatyaspor Galatasaray Cenk Ergün Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title