Haberler

Erkekler Kupa Voley Final Etabı'nın Basın Toplantısı Yapıldı

Ömer ŞULUL-ŞANLIURFA-DHAŞanlıurfa'da 15- 17 Aralık tarihlerinde yapılacak Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler Kupa Voley Final Etabı öncesi basın toplantısı düzenlendi.

Ömer ŞULUL-ŞANLIURFA-DHA

Şanlıurfa'da 15- 17 Aralık tarihlerinde yapılacak Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler Kupa Voley Final Etabı öncesi basın toplantısı düzenlendi.

11 Nisan Spor Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Asbaşkanı Ahmet Göksu, Gençlik Hizmetleri ve Spor Şanlıurfa İl Müdürü Hakan Keşküş ile müsabakalara katılacak takımların kaptanları katıldı. TVF Asbaşkanı Ahmet Göksu, Şanlıurfa'da düzenlenecek organizasyona katkısı olanlara teşekkür ederek, vatandaşları maç izlemeye davet etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş ise, güzel bir organizasyona ev sahipliği yapacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Fenerbahçe takım Kaptanı Selçuk Keskin de, "Geçen yılın şampiyonu olarak bu yılki final maçlarına iyi hazırlandık. Bu yıl da aynı başarıyı korumak istiyoruz. Burada izleyicilerin keyif alacağı güzel maçlar çıkartacağız" dedi.

Kupada; Ziraat Bankası, İnegöl Belediyespor, Arkas Spor, Maliye Piyango, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Fenerbahçe, Halkbank ve Galatasaray HDI Sigorta takımları mücadele edecek.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

Basın toplantısından görüntüler

Ahmet Göksu'nun konuşması

Hakan Keşküş'ün konuşması

Selçuk Keskin'in konuşması

Genel ve detay görüntüler

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Türkiye Voleybol Federasyonu Ahmet Göksu Fenerbahçe Şanlıurfa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title