Haberler

ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in Başkenti" Olarak Tanımasına Tepkiler

AK Parti Safranbolu Gençlik Kolları ve AK Parti Üniversite Birimi, ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanımasına tepki gösterdi.

AK Parti Safranbolu Gençlik Kolları ve AK Parti Üniversite Birimi, ABD'nin Kudüs'ü " İsrail'in başkenti" olarak tanımasına tepki gösterdi.

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi önünde toplanan grup adına açıklama yapan AK Parti Üniversite Birimi Temsilcisi Eray Karababa, yıllardır Filistin halkına yapmadığı zulüm kalmayan kadın, çocuk, yaşlı, genç demeden şuursuzca, sebepsizce katliam yapan İsrail'e "dur" deme vaktinin geldiğini söyledi.

Okyanus ötesinden gelip Ortadoğu'yu kan gölüne çeviren Amerika'nın Kudüsİsrail'in başkenti olarak tanımasının doğuracağı tek sonucun kendilerinin İsrail ile Kudüs topraklarına gömülmesi olduğunu ifade eden Karababa, "Semalarında hilalin dalgalandığı, ezanların yankılandığı, alnı secdeye giden ümmetin rükudan başka eğileceği yer Allah'tan başka korkacağı şey yoktur. Bu ümmet İslam uğrunda yeri geldiğinde Halid Bin Velidler, Selahattinler, Kanuniler, Yavuzlar, Alpaslanlar, Recep Tayyipler çıkartmayı başarmıştır, başarmaya da devam edecektir." diye konuştu.

Kendilerinin dik duran, zalime boyun eğmeyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın izinden gitmeye, onun savunduğu doğruları savunmaya onun adaletsizlik karşısında çekinmeden adaleti haykırışının yanında olmaya yemin etmiş genç neferler olarak "dünyanın beşten büyük" olduğunu hatırlattıklarını aktaran Karababa, şöyle konuştu:

"Kudüs'ün bir zerresine, Mescidi Aksa'nın bir tuğlasına zarar gelmesine tahammülümüz yoktur. Buradan katil İsrail'e bir kez daha hatırlatmak istiyoruz. Dünyanın her karışına gargat ağacı da dikseniz zulmünüz durmadığı sürece her gargat ağacı size sığınak değil, mezar taşı olacaktır."

Grup, açıklamanın ardından dağıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Safranbolu Ak Parti İsrail Kudüs Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title