Haberler

    Fenerbahçe'de Fernandao Sevinci

    Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda 'u 6-0'ın rövanşında 4-1'le geçenresmi maçlarda galibiyet serisini altı maça çıkardı. Süper Lig'in ilk yarısında kalan iki maçı da kazanarak devre arası kampına gitmek isteyen sarı-lacivertlilerde Kardemirmaçı hazırlıkları ara vermeden başladı.

    maçında sakatlanan Vincent Janssen'in yokluğunda 'yu kontrollü olarak Karabükspor maçına hazırlayan teknik ekip, Fernandao'nun iki golle dönüşünden memnun oldu. 'nin hazır olmaması,maçında santrforda denenen 'un da sakat olması nedeniyle seçenekleri daralan teknik ekip, Fernandao'nun sergilediği performansla rahat bir nefes aldı.

    Geçen sezon yaşadığı sakatlığın ardından uzun süre takımdan ayrı kalan ve bu sezon sadece 15 Ekim'deki Evkur Yeni Malatyaspor maçının son yarım saatinde forma giyen Brezilyalı santrforun Karabükspor maçı kadrosunda olması bekleniyor. Teknik ekip ilk 11 tercihini Soldado'dan yana kullanmayı düşünse de kulübede hamle oyuncusu olarak Fernandao tutulacak. Ligdeki son golünü 10 Mart'ta oynananmaçında kaydeden Fernandao da bir an önce ligde gol orucunu bozmak istiyor..

    Fenerbahçe, Süper Lig'in 16.hafta maçında Kardemir Karabükspor'u pazartesi akşamı Ülker Stadı'nda konuk edecek.

    Aynı başlıkta

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Roberto Soldado Türkiye Kupası Fenerbahçe Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title