Haberler

Yalçın Gökçebağ Sergisi Açıldı

Güncelleme:

Selçuk Yaşar Resim Müzesi ve Sanat Galerisi'nde açılışı yapılan Yalçın Gökçebağ Sergisi sanatseverlerden büyük ilgi gördü.

Sanatını doğadan bir senfoni olarak tanımlayan Yalçın Gökçebağ'ın 13 eseri Selçuk Yaşar Sanat Galerisi'nde sanatseverlerle buluştu. Resimlerinde rengin bütüne, ince fırça işçiliğinin resme egemen olduğu sanatçının eserleri büyük beğeni topladı.

Sergi açılışına Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri Feyhan Yaşar ve İdil Yiğitbaşı, Yaşar Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ahmet Yiğitbaşı, İzmir iş dünyasının önde gelen isimleri ile Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen sanatseverler, akademisyenler ve Yaşar Topluluğu yönetici ve çalışanları katılım gösterirken, arkadaşı gazeteci Uğur Dündar da Yalçın Gökçebağ'ı açılışta yalnız bırakmadı.

Yalçın Gökçebağ, 15 Aralık 2017 Cuma günü yapılacak söyleşi ile bir kez daha İzmirli sanatseverlerle buluşacak. Yalçın Gökçebağ Sergisi 30 Aralık 2017 tarihine kadar açık olacak.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Selçuk Yaşar Gökçebağ Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title