Haberler

    'Fenerbahçe Büyük Bir Aile'

    FB TV’de 1’e 1 programına katılan Luis Neto, Fenerbahçe kariyeri ile ilgili çarpıcı tespitler yaptı.

    FB TV'de 1'e 1 programına katılan Luis Neto, Fenerbahçe kariyeri ile ilgili çarpıcı tespitler yaptı. Portekizli oyuncudan satırbaşları şöyle;
    *Fenerbahçe için var olan büyük tutkuyu artık sadece anlatılanlardan duymuyorum, yakından yaşama fırsatı buluyorum. Henüz benim için biraz erken ama, futbol burada çok daha fazla yaşanıyor.
    *Taraftarlar tüm maçlarda maksimum motivasyon ve konsantrasyonu sağlıyorlar. Isınmaya çıktığımızda her maç sanki final maçıymış gibi hissediyoruz.
    *Kendi açımdan, Fenerbahçe ailesi ile bir arada olduğum için çok mutluyum. Bu kulübün bir parçası olmak benim için en iyi karardı. Bu yıl birlikte önemli şeyler başarabiliriz.
    *Fenerbahçe büyük bir aile. Son yılları çok başarılı geçirmemesine rağmen bir kulüp için bu kadar büyük bir tutkuyu görmek normal değil. Herkes her zaman kazanmasını, kupalar için mücadele göstermesini istiyor. Bunu biliyoruz ve bunun mümkün olması için çalışıyoruz.
    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fenerbahçe Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title