Haberler

    Eksikler Dönüyor

    Süper Lig'de Trabzonspor, evinde Bursaspor ile karşılaşacak.

    Trabzonspor'da, Bursaspor maçı hazırlıkları devam ediyor. Zorlu karşılaşma öncesi tedavisi tamamlanan Uğur Demirok'un bu maçta görev alma ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi. Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın iki stoper oyuncusunun yokluğunda savunmada Uğur-Hubocan ikilisine birlikte görev vermeye hazırlandığı belirtildi. Okay'ın da bu maçta forma giyme ihtimalinin yüksek olduğu kaydedildi.
    Le Guen şoku

    Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, Trabzon deplasmanı yolculuğu öncesinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.
    Bugün deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak Bursaspor, hazırlıklarını tamamladı. Antrenman sonrası tesislerde yemek yiyen kafile, Yenişehir  Havaalanı'na gitmek üzere otobüsle hareket etti.
    Teknik direktör Paul Le Guen, yolda aniden rahatsızlanması üzerine  kafileyi taşıyan otobüsle kentteki özel bir hastaneye götürüldü. Le Guen'in sağlık durumu hakkında açıklama yapan Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Parlakay; "Trabzon yolculuğumuz sırasında hocamız otobüste biraz rahatsızlandı, daha önce bağırsağında bir problem olduğu için yine aynı bölgeden bir sorun yaşadı" dedi.
    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Uğur Demirok Paul Le Guen Trabzonspor Bursaspor Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title