Haberler

Metin Hara: Her Günümü Babama Verdiğim Sözü Tutmak İçin Yaşadım

Son zamanlarda kitleleri peşinden sürükleyen Metin Hara: "Özlemle beklediğim bir gün. Her birinizin kalbine misafir olmaya çalışacağım. Bir marka, nasıl kalbi atan bir marka olur? Bir marka, nasıl insanların kalbini fetheder, bugünkü konuşmam bu olacak. Amacım, kimseye akıl vermek değil, guru olduğumu, usta olduğumu ya da sizden üstün olduğumu düşünmüyorum.

Sadece kalbimdekini paylaşıyor olacağım. Sene 2000. Babam çok büyük bir trafik kazasında hastaneye getirildi ve günler boyunca yoğun bakımda kaldı. Ben her yoğun bakıma girdiğimde, babama bambaşka bir dünyanın masalını anlatmaya başladım. Dedim ki baba, her şey değişecek, başka baba ve çocukları bu tarz acılar yaşamayacak, biz birlikte ayağa kalkacağız dedim. Babam o sıralar yaklaşık iki ayın sonunda mucize bir şekilde uyandı. Uyandırıldığında konuşamıyordu kağıt kalem getir dedi. Benim hayat borcumu insanlara ödeyeceksin dedi.

O günden itibaren her günümü, babama verdiğim bu sözü tutmak için harcamaya başladım. Başka babanın çocukları bu acıyı çekmesin, başka annenin çocukları bu acıyı çekmesin diye sürekli sahnede olmaya başladım. Bu süreçten sonra annem 5 kez kanser oldu, babamın bir trafik kazası daha var. Ve bir kez daha babam kanser oldu. Hayatım neredeyse hastanelerde geçti. Ve o zaman anladım ki süper kahraman dediğimiz insanlar, aslında sırtında pelerini olan insanlar değilmiş. Benim babam gibi tekerlekli sandalyede ayağa kalkan, saçları dökülen annem gibi tekrar ayağa kalkan, hayatına dört elle sarılan insanlarmış" dedi.

Hara, bu konuşmasının ardından tüm salonun ışıklarını kapattırdı ve seyircinin telefonlarını kapatmasını rica etti. Müzik eşliğinde binlerce kalabalıkla birlikte ses getiren çalışmalarından birini gerçekleştirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Metin Hara Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title