Haberler

Gesiad'ın 26. Yıl Coşkusu…

Güncelleme:

Bursa Genç Sanayici işadamları ve Yöneticileri Derneği kuruluşunun 26.yıldönümünü, kent protokolünün katılımıyla Almira Hotel'de gerçekleşen balo ile kutladı.

Çok sayıda GESİAD üyesi iş adamı ve Bursa'nın önde gelen STK temsilcilerinin katıldığı balonun açılış konuşmasını yapan GESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kaya, GESİAD'ın çeyrek asrı devirmiş köklü bir STK olduğunun altını çizerek, derneğin Bursa ekonomisinin en önemli dinamikleri arasında yer aldığını ifade etti.

GESİAD üyeleri, derneğin 26. kuruluş yıldönümünü coşkuyla kutladı. 400'e yakın konuğun katılımıyla gerçekleştirilen organizasyonda konuşan Başkan Ramazan Kaya, "GESİAD, Bursa'nın en köklü iş adamları derneklerinden birisi. Üye potansiyeli ve profili itibariyle ülkemizin en önemli gücü olarak gördüğü, Atatürk'ün cumhuriyeti emanet ettiği, Türkiye Cumhuriyeti'ni her anlamda sırtlayacak olan gençleri temsil ediyor. Biz de bu gücün farkında olarak, bundan yaklaşık 2 yıl önce göreve geldiğimiz günden itibaren GESİAD'ın bursa ekonomisinin en önemli dinamikleri arasında yer alması için elimizden gelenin fazlasını yaptık" dedi.

Önümüzdeki Ocak ayında yapılacak Genel Kurul Toplantısında görevi başka bir yönetime devredeceklerini de kaydeden Kaya, çalışma dönemi boyunca yapılan projelerle ilgili bilgiler verdi. Ramazan Kaya, sözlerini şöyle sürdürdü;

"Üyelerimiz arasındaki dayanışmayı sağlayıp daha da kuvvetlendirmenin yanı sıra, yine üyelerimizin ekonomik ve sosyal sorunlarına hızlı çözümler üretmek, ulusal ve uluslararası ticari ilişkilerini geliştirebilmek adına çalışmalarımızı sürdürdük. Tüm bunları yaparken Bursa'daki kamu kurumları, üniversiteler, STK'lar ve özel kuruluşlarla da stratejik işbirliklerini sürdürerek, şehrimizin sosyo-ekonomik gelişimine katkı sağladık. Hayata geçirdiğimiz sosyal sorumluluk projeleriyle, GESİAD'ın değerine değer kattık. Üye sayımızı 100'ün üzerine çıkardık ve kamuoyunda GESİAD'ın talep gören bir STK olmasına katkı sağladık."

Gecede GESİAD Yüksek İstişare Kurulu adına konuşan Orhan Efe ise, "Biliyorsunuz ki, GESİAD'ın 26 senesini anlatmak başlı başına bir sempozyum konusu. 19 kişi 1991 senesinde kurduğumuz GESİAD'ın logosu üzerindeki beyaz renk; soğukkanlılık, asalet ve güveni temsil ediyor. Logodaki mavi renk ise sonsuzluğu ve özgürlüğü temsil ediyor, kırmızı renk ise hareketlilik, güç ve azmi temsil ediyor. Logo üzerindeki Türkiye ve dünya haritasını ise Kurucu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Yurtta Sulh Cihanda Sulh' sözü ile özdeşleştiriyorum" dedi.

Konuşmaların ardından organizasyonun sponsorları olan Çakmak Koleji ve Korusu firmalarına plaket takdimi yapıldı.

Öte yandan Albatros müzik gurubunun performansıyla devam eden gecede GESİAD üyeleri keyifli dakikalar geçirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Ramazan Kaya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title