Haberler

    Türkiye Spor Ödülleri'nin Sahipleri Açıklandı

    Bu yıl 16'ncısı düzenlenen Türkiye Spor Ödülleri'nin kazananları yapılan halk oylaması ile belirlendi. 16 kategorinin 5'inde birinci olan Beşiktaş Kulübü ödüllere damgasını vurdu

    Spor Türkiye tarafından 16'ncısı düzenlenen Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri'nin halk oylaması tamamlandı. 1 milyon 91 bin 335 oyun kullanıldığı ödüllerde Beşiktaş ; Yılın Futbol Takımı, Yılın Kulüp Başkanı, Yılın Teknik Direktörü, Yılın Futbolcusu ve Yılın Transferi olmak üzere beş kategoride birinciliği göğüsledi.
    YILIN FUTBOLCUSU CENK TOSUN SEÇİLDİ
    Yılın erkek sporcusu Milli güreşçi Taha Akgül olurken, yılın kadın sporcusu Milli tenisçi Çağla Büyükakçay seçildi. Türkiye'yi Avrupa ligindeki başarısıyla gururlandıran Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımı, kulübüne yılın spor kulübü unvanını getirirken, Beşiktaş ise yılın futbol takımı ödülünü aldı. Fikret Orman'ın yılın kulüp başkanı seçildiği halk oylamasında, Şenol Güneş yılın teknik direktörü, Cenk Tosun da yılın futbolcusu oldu. Beşiktaş'ın Pepe transferi de futbolseverler tarafından yılın transferi seçildi.
    SPORUN VE SPORCUNUN YANINDAYIZ
    Sporun birleştirici gücüne inandıklarını söyleyen Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, halkın oylarıyla kazananların belirlendiği Türkiye Spor Ödülleri'ne destek olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını açıkladı. Ceylan, sporcuların daha büyük başarılara ulaşmasında ödüllerin önemli bir motivasyon kaynağı olduğunu vurgulayarak spora olan katkılarının devam edeceğini söyledi.
    ÖDÜL TÖRENİ 22 OCAK'TA YAPILACAK
    Türkiye Spor Ödülleri Kurucusu ve Spor Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Delibaş, bu yıl halk oylamasına ilginin yoğun olduğunu belirterek 1 milyon 91 bin 335 oyun kullanıldığını açıkladı. 15 Kasım - 15 Aralık tarihleri arasında süren ankette, 16 kategoride kişi ve kurumların oylandığını ifade eden Nedim Delibaş, kazananların ödüllerini 22 Ocak 2018'de düzenlenecek ödül töreniyle alacağını söyledi. Delibaş, Jüri Özel Ödülleri ile Basın Ödülleri'nin ise düzenlenecek törende açıklanacağını sözlerine ekledi.
    Halk oylaması sonucunda Türkiye Spor Ödülleri'nde ödül almaya hak kazanan kişi ve kurumlar şöyle:
    Yılın Erkek Sporcusu: Taha Akgül (Olimpiyat Şampiyonu-Güreş)
    Yılın Kadın Sporcusu: Çağla Büyükakçay (Milli Tenisçi)
    Yılın Spor Yöneticisi: İsmail Özbayraktar - Spor İstanbul Genel Müdürü
    Yılın Kulüp Başkanı: Fikret Orman - Beşiktaş
    Yılın Teknik Direktörü: Şenol Güneş - Beşiktaş
    Yılın Futbolcusu: Cenk Tosun - Beşiktaş
    Yılın Hakemi: Fırat Aydınus
    Yılın Yabancı Futbolcusu: Emmanuel Adebayor - Medipol Başakşehir
    Yılın Futbol Takımı: Beşiktaş
    Yılın Transferi: Pepe - Beşiktaş
    Yılın Spor Kulübü: Fenerbahçe Basketbol (Türkiye Şampiyonu- Euroleauge Şampiyonu)
    Yılın Federasyonu: Güreş Federasyonu
    Yılın Erkek Basketbolcusu: Göksenin Köksal - Galatasaray Odeabank
    Yılın Kadın Basketbolcusu: Asena Yalçın - Mersin BŞB.
    Yılın Erkek Voleybolcusu: Hakkı Çapkınoğlu - Halkbank
    Yılın Kadın Voleybolcusu: Naz Aydemir Akyol - Vakıfbank

    Kaynak: Skorer / Spor

    Taha Akgül Cenk Tosun Beşiktaş Türkiye Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title