Haberler

AK Parti'nin Esenyurt'un Belediye Başkan Adayı Ali Murat Alatepe Oldu

Güncelleme:

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun istifasının ardından, AK Parti'nin başkan adayı Ali Murat Adatepe oldu. Yeni başkan, 20 Aralık'taki seçimle belirlenecek.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun istifasının ardından, AK Parti'nin yeni başkan adayı belli oldu.

Esenyurt Meclis üyesi olan Ali Murat Alatepe, Esenyurt'un yeni Belediye Başkanı adayı oldu.

VALİ ŞAHİN: SEÇİM 20 ARALIK'TA YAPILACAK

Öte yandan İstanbul Valisi Vasip Şahin, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun istifası sonrası, belediye meclisinin yeni belediye başkanını seçmek üzere 20 Aralık Çarşamba günü toplanacağını duyurdu.

ALİ MURAT ALATEPE KİMDİR?

Esenyurt'un yeni Belediye Başkanı Alatepe, 1966 Erzurum merkez doğumlu. Eğitimini Erzurum ve Ankara da çeşitli Okul, kişisel gelişim ve dil kursları ile birlikte sürdürdü. Toplum ve Halkla ilişkilere yönelik kişisel eğitimlere devam etmekte. Siyaset Akademisi 3. dönem mezunu. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi Yerel Yönetimler öğrencisi. Gayrimenkul alanında faaliyet gösteren bir şirkette Değerleme Uzmanı ve genel müdür olarak çalışmakta. Evli olan Alatepe'nin, biri üniversite diğer ikisi lise öğrencisi olan üç evladı var.

ESENYURT MECLİS ÜYELİĞİ GÖREVİNDE BULUNDU

Alatepe, Kızılay Kurucu Bşk. Yrd., Kaymakamlık Mütevelli Heyet Üyeliği, İlim Yayma Cemiyeti Denetleme Kur. Bşk., Kent Konseyi Yürütme Kr. Üyeliği ve Genclik meclisi Başkanlığı, Erzurum dernekler birliği siyasi Koordinatörlüğü ve Kıraç spor Kulübü Başkanlığı görevlerinde bulundu. Teşkilatta Belde başkan yardımcılığı , Halkla İlişkiler ve Seçim İşleri Birim Başkanlığı, 2007 Genel Seçimleri ve referandumların da S.K.M. Başkanlığı görevlerini, ayrıca Esenyurt-Kıraç birleşmesi sonucunda 2009 yerel, 2010 -2012 referandumları ve 2011 genel 2014 yerel seçimlerinde SKM bşk yardımcısı olarak görev yaptı. 2009 Yerel secimlerinde Esenyurt Belediye meclis Üyesi seçildi. 2011-2014 arası Belediye encümeni ayrıca 5 yıl plan Bütce ve spor komisyonu üyeliği yaptı. 2012 Yılından Beri Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun Sieteler ve Toplu konutlardan sorumlu Danışmanlıgını yapmakla birlikte, 2014 yerel secimlerinde tekrar Esenyurt-İBB meclis üyesi seçildi.

Ali Murat Alatepe

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Necmi Kadıoğlu Ali Murat Esenyurt Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title