Haberler

Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu: "Ak Parti Sendelerse Biliniz Ki Türkiye, Sendeleyecektir"

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, "Milletimizle bağımızı koparmak, Türkiye ile olan hedeflerimizle ve hayallerimizle bağımızın kopması demektir. Bugün, Türkiye'nin kaderi, AK Parti'nin kaderiyle örtüşmüştür. AK Parti sendelerse biliniz ki Türkiye, sendeleyecektir." dedi.

Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 90. Yıl Spor Salonu'nda gerçekleştirilen AK Parti Yalova 6. Olağan İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada, dava şuuruna sahip, dava adamı olmanın, her türlü nefsani duyguyu arkaya atmaktan, sadece hedefe ve büyük Türkiye'ye odaklanmaktan geçtiğini söyledi.

AK Parti'yi kapatmak için girişimde bulunanları her seferinde akamete uğrattıklarını hatırlatan Çavuşoğlu, şöyle konuştu:

"İş birlikçileri ve vesayet odakları, AK Parti'yi alaşağı edemeyeceklerini, Tayyip Erdoğan'ı durduramayacaklarını görünce 2011'de faz değiştirdiler. İçerideki vesayetçilerin başaramadığını uluslararası vesayet odakları devreye girmek suretiyle başarmak için ortaya çıktılar ve 2011'de bir planı devreye soktular. Buradan açık açık ilan ediyorum; o plan CHP üzerinden gerçekleştirildi. Uluslararası vesayet odakları, milletin kafasını karıştıracak, CHP'lileri milli noktadan uzaklaştıracak bir adamı bu partinin başına getirdiler, bir kaset operasyonuyla. Milli olduğunu düşündüğümüz bir genel başkanı kirli bir kaset operasyonuyla ortadan kaldırdılar, tasfiye ettiler. Bugün sadece Türkiye'ye muhalefet eden, Avrupa'da, Batı dünyasında pişirilen oyunların taşıyıcılığını yapan o genel başkanı getirdiler. O tarihten sonra uluslararası odaklar, Türkiye üzerinde emellerine kavuşmak için her şeyi yapmaya başladı. Bunun için de iş birlikçi olarak CHP Genel Başkanı'nı kullandılar."

İnanmış bir milletin AK Parti'nin arkasında durduğunu vurgulayan Çavuşoğlu, "Bizim tek derdimiz var, Türkiye'yi büyütmek, güçlendirmek, şaha kaldırmak. Türkiye'de gelecek nesiller daha huzurlu, mutlu, gelişmiş, pısırık bir şekilde duran değil, masaya yumruğunu vuran, bölgesinde alınan kararlara ortak olan bir Türkiye ortaya çıkarmak için çalıştık." değerlendirmesinde bulundu.

"Kudüs, bir iman ve inanç meselesidir"

Çavuşoğlu, Türkiye'nin geleceğini inşa etmek için tarihi bir konjonktürün içinden geçildiğini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Milletimizle bağımızı koparmak, Türkiye ile olan hedeflerimizle ve hayallerimizle bağımızın kopması demektir. Bugün, Türkiye'nin kaderi, AK Parti'nin kaderiyle örtüşmüştür. AK Parti sendelerse biliniz ki Türkiye, sendeleyecektir. Dolayısıyla gücümüzü tahkim etmek zorundayız. Sadece Türkiye için değil, uluslararası hedeflerimiz de var. Bir hafta önce, üstat Sezai Karakoç'un dediği gibi 'göklerde yapılıp yere indirilen mukaddes şehir' Kudüs ile ilgili bütün dünyanın tasvip etmediği, hiçbir uluslararası metine dayanmayan bir kararla, oldu bitti ile Kudüs'ümüzü, bizim mukaddesatımızı, namusumuzu başkent ilan etmeye kalktılar. Ona karşı ortaya çıkan, meydan okuyan, haykıran, imanı ve inancıyla bütün milletin yüreğinden geçeni söz olup söyleyen bir tek kişi vardı, o da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dı."

Kudüs'ün mukaddes bir şehir olduğuna dikkati çeken Çavuşoğlu, "Kudüs, bizim için sadece şehirlerden bir şehir değil, bir iman ve inanç meselesidir." ifadelerini kullandı.

"Türkiye, büyümesini sürdürecektir"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş da partinin kuruşundan bu yana teşkilatların her kademesinde emek veren herkese teşekkür etti.

Ataş, AK Parti'nin kuruluşundan 1,5 yıl sonra milletin umudu haline geldiğini hatırlatarak, "Gelinen noktada Türkiye, Sayın Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde büyüdü ve büyümeye de devam edecektir. Eğitimden sağlığa, ulaşımdan ekonomiye, dış politikadan milli savunmaya, tarımdan enerjiye kadar her alanda Türkiye, büyümesini sürdürecektir." diye konuştu.

Partinin önünü kesmeye çalışanların aslında Türkiye'nin, milletin önünü kesmeye çalıştığına dikkati çeken Ataş, şöyle devam etti:

"Bizlerin 16 yıl boyunca milletimize hizmet etmekten başka hiçbir gayesi olmadı. İçte ve dışta Türkiye'nin önünü kesmeye çalışanlar bilsin ki bugüne kadar yaptıklarıyla başaramadılar. Bundan sonra da başaramayacaklar. Türkiye, Recep Tayyip Erdoğan ile kutlu yürüyüşüne devam edecektir. 2019'da yapılacak seçimlerde yeniden Yalova Belediye Başkanlığını almak istiyoruz. Yalova'da CHP'li belediyenin nasıl bir hizmet yaptığını, nasıl ağaç katliamları yaptığına şahit oldunuz. Taksim Gezi Parkı'nda 6 ağacın yer değiştirmesine müsaade etmeyen ve müdahale etmek suretiyle Türkiye'de bir kaos ortamı meydana getirmeye çalışanlar, Yalova'da 60-70 yıllık ağaçların katliamında ses çıkarmadılar. Bu bir çifte standarttır."

Kongreye, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık da katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Hakan Çavuşoğlu Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title