Haberler

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın Oğlunun Vefatı

Eski Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Mehmet Yavuz Yılmaz'ın vefatına ilişkin, "Gencecik bir çocuk... Allah geride kalanlara yardım etsin.

Eski Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Mehmet Yavuz Yılmaz'ın vefatına ilişkin, "Gencecik bir çocuk... Allah geride kalanlara yardım etsin." dedi.

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz'ın vefat ettiği Beykoz'daki eve gelen Terim, evden ayrılırken gazetecilere yaptığı açıklamada, Yılmaz ailesiyle çok eskiden beri görüştüğünü belirterek, olayın çok üzücü olduğunu ifade etti.

Sabah saatlerinde meydana gelen olayın ardından Yılmaz ailesinin yanında olduğu kaydeden Terim, "Hastanedeydim, eve de beraber geldik. Sabahtan beri birlikteyiz, takip ediyorum olayları zaten. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Allah hiç kimseyi evlatlarıyla sınamasın. Tabii 12 saatlik bir uçak yolculuğundan sonra bu durum kolay değil. Allah yardım etsin." diye konuştu.

Terim, Mesut Yılmaz'ın eşi Berna Yılmaz'ın üzücü olay karşısında ayakta durmaya çalıştığını, bunun kolay olmadığını söyledi.

Gazetecilerin, "Ölüm sebebi hakkında bilginiz var mı?" sorusu üzerine Terim, şunları söyledi:

"Hakikaten çok üzücü bir olay Berna Hanım da Mesut Bey de çok üzgünler doğal olarak, ama yine de ayakta durmaya çalışıyorlar. Yine de kolay bir şey değil. Sebebini sormadım. Gerekçesi ne olursa olsun kolay bir şey değil. Hiç güzel bir şey değil. Gencecik bir çocuk... Allah geride kalanlara yardım etsin. Çok eski bir dostum, büyüğüm. Hem başbakanlık döneminde hem diğer zamanlarda çok ciddi bir dostluğumuz var. Ağabey kardeşliğimiz var. Başbakan olduğu zamanlarda da olmadığı zamanlarda da öyleydi. Berna Hanım'la da öyle ve eşim de öyle. Dolaysıyla yanlarında olmak en büyük görevimiz."

Kaynak: AA / Güncel

Yavuz Yılmaz Mesut Yılmaz Fatih Terim Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title