Haberler

Ebru Gündeş'in Meşhur Yalısını Terk Edip Terk Etmediği Yılan Hikayesine Döndü

Güncelleme:

Reza Zarrab davasının ardından Ebru Gündeş'in ikiz yalısını terk ettiği ve ev aradığı konuşuluyordu. Gündeş, konser çıkışında yalıya girerken görüldü.

Eşi Reza Zarrab tarafından kendisine hediye ediyen ancak ABD'ye gidip tutuklanmadan kısa süre önce tapusu Zarrab'ın üstüne geçirilen Kanlıca'daki ikiz yalı ile ilgili tartışmalar bitmiyor. Zarrab'ın ABD'de itirafçı olması sonrası Yalı'ya el konulmuştu. Zarrab'tan boşanacağı iddia edilen ve o yalıdan taşındığı da konuşulan Ebru Gündeş'in yalıda yaşamaya devam ettiği ortaya çıktı. Ebru Gündeş, önceki gece Günay'da sahneye çıktı. Ünlü sanatçı konser sonrası Kanlıca'daki ikiz yalısına gitti.

YALIYI EŞİNE DEVRETMİŞTİ

Reza Zarrab'a Kanlıca'daki ikiz yalılara kaçak kat ekleyip, dışarıdan asansör yaptırdığı iddiasıyla "Kültür ve tabiat varlıklarını koruma kanununa muhalefet" suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılmıştı. Dava kapsamında ifade veren Ebru Gündeş, "Suça konu edilen Kanlıca Mahallesi'nde 4 ve 5 parseller üzerindeki 2 yalıyı eşim Reza Zarrab yaklaşık 6 yıl önce satın almıştı. Bu yalılardan 5 parsel üzerindeki benim adıma tapuda kayıtlıydı. Bu yalılar üzerinde gerçekleştirilen tadilatlar, eşim tarafından yaptırılmıştır. Benim bir ilgim bulunmamaktadır. Ben sonradan yalıyı eşime devrettim. Şu an benim üzerime değildir" demişti.

İşte Ebru Gündeş'in yalıya girdiği an:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Reza Zarrab Ebru Gündeş Kanlıca Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (10)

mehtap:

zamanın mahalle kadını yalılara giriyor haram para ıleee cok sey bılıyor bu ebru

3
0
yanıtYanıtla
BattalGazi:

Bukarninyuzu japon sumocularadonmus sismis yaliyagelince yalidacok gizlibolmeler olabilir yetkililer cihazlarla aramasigerekir

2
0
yanıtYanıtla
DAYİİ:

VATAN SEVER ebru sen AHMET KAYAYA VATAN hayını yla suçladın bakalım hırsız itrafçı hayın kocan zırtap hakında ne dyecen VATAN SEVER olup olmadığın beli olacak senin gibiler para için vatanını satarsın

1
0
yanıtYanıtla
amine:

rezza ya yalı için neler vermediki kolay kolay çıkmaz, çıkarsa saltanatı karizması biter, zaten bitti de

1
0
yanıtYanıtla
hale:

alir alir marsi siz doymassiniz sonunuz ne olur bilmem sahtekarlar

1
0
yanıtYanıtla
Realist:

Bu yalıyı terk etse ne olur, biz onu çoktan terk ettik, bence önemli olan da bu.

1
0
yanıtYanıtla
BattalGazi:

Yaliyibirakmaz cunku zarabin herseyini bukaribiliyor yalida con gizliseyler he degerli seylersakli olabilir

1
0
yanıtYanıtla
Aynur:

Ne hallere düştü .Zor günler geçiriyor

0
0
yanıtYanıtla
Gitsinler:

Hükümet nerede???

0
0
yanıtYanıtla
muro:

11 eylül saldırılarında illüminati olayı var 9-11 bir komlo teorsi lakin dairenin numarasını görünce şaşrıdım 9 - 11 ilginç

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title