Haberler

    Samandıra'da Hırslı Günler

    Karabükspor maçıyla serisini devam ettirmek isteyen F.Bahçe’de takım adeta hırs küpü oldu. Antrenmanlar maç havasında geçerken, futbolcuların Aykut Kocaman’ın forma adaletine olan inancı motivasyonları daha da artırmaya başladı

    SENAD OK

    Sarı-lacivertlilerde, Süper Lig'in 16. haftasında bugün Kardemir Karabükspor ile yapılacak maçın hazırlıkları yüksek tempoda geçti. Ligde son 4 maçını kazanarak zirve yarışına katılan Fenerbahçe'de futbolcular büyük bir hırsla çalışmalarını yapıyor.
    Sezon başından bu yana antrenmanlar ilk kez bu denli bir atmosferde geçmeye başladı. Adeta maç temposunda yapılan çalışmalarda, sarı-lacivertli futbolcular kıyasıya bir mücadele ortaya koyuyor. Özellikle son dönemde formayı kapan Aatif, Şener Özbayraklı, İsmail Köybaşı ve Mehmet Topal gibi isimler oldukça hırslı gözüküyor.
    Ayrıca takım içerisinde oluşan forma adaleti duygusu da doğrudan takımı etkiliyor. Teknik direktör Aykut Kocaman'ın formayı herkese adaletli bir biçimde dağıtması takımın motivasyonunu artırıyor. Forma sırasının mutlaka bir gün kendilerine geleceğine inanan futbolcular, çalışmalarda oldukça hırslı yer alıyor.
    Hatta öyle ki antrenman sonraları dahi birçok futbolcu tesisden ayrılmayıp bireysel antrenmanlar uyguluyor. Salon çalışmalarını artıran oyuncuların bu tutumu da teknik heyetin yüzünü güldürüyor.
    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Aykut Kocaman Fenerbahçe Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title