Haberler

GS Teknik Direktörü Igor Tudor'un "Siz Türkler" Çıkışı Tepki Topladı

Güncelleme:

GS Teknik Direktörü Igor Tudor'un "Baskı hissediyor musunuz?" sorusuna "Siz Türkler" diyerek başlayıp kamuoyuna göndermede bulunması tepki topladı. Metin Tekin, "Artık takımda kalamaz." dedi.

Süper Lig'in 16. haftasında Galatasaray, deplasmanda Yeni Malatyaspor'a 2-1 yenildi. Eleştirilerin odak noktasındaki Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, maç sonu yaptığı açıklamalarla gündeme oturdu.

"Neden kaybettiniz?" sorusuna Hırvat teknik adam "Rakip iki gol attı, biz bir gol attık. Bu yüzden kaybettik" diyerek yanıt verdi. Tudor'un bu yanıtı vermesi sosyal medyada "Bizimle alay ediyor" yorumlarının yapılmasına yol açtı.

"SİZ TÜRKLER"

Hırvat hoca, "Baskı hissediyor musunuz" diye sorulunca, "Siz Türkler" diye lafa girip, futbol kamuoyuna göndermelerde bulundu. "Bütün hayatım baskıyla geçiyor benim" diyen Tudor, " Türkiye'de iki tane popüler var şey. 'Tudor istifa' ve 'sistem tartışması'. Mağlubiyet sisteme dayandırılacaktır. Şimdi bu yansıtılacak ve herkes mutlu olacak. Türkiye'de futbola bakış açısı bu" diye konuştu ve her kesimden tepki aldı.

"DOĞRU BİR SÖYLEM DEĞİL"

Milli Takım'ın eski oyuncularından Metin Tekin, konuya ilişkin "Tudor'un 'siz Türkler' ifadesi doğru değil. 9 yabancı ile oynuyorsun ve dünya futbolundasın. Ben, Tudor'un Galatasaray'da kalabileceğine artık inanmıyorum." diye konuştu.

Galatasaray'ın ve Milli Takım'ın eski oyuncularından Bülent Korkmaz ise "Tudor diyor ki, siz Türkler. Tudor'a parayı veren Galatasaray kulübü. Karabük'ten alıp buraya getiren de Galatasaray Kulübü. Siz Türkler doğru bir söylem değil." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Yeni Malatyaspor Metin Tekin Galatasaray Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500

Yorumlar (32)

MEHMET KOÇ:

Eskiden camilere gidemiyorduk yollarda dövüyorlardı, mazot alamıyorduk sıra vardı rüşvetle tüpgaz sigara alıyorduk hep chp yüzünden, ama şimdi öylemi asgari ücretle herşey alınıyor hiçbir yerde sıra yok herkeste en pahalı cep telefonları lüküs arabalar rahat rahat geçiniyoruz chpliler hep şükretmediğinden vermiyor yaradan Allah büyüklerimizin ömür boyu eksikliklerini göstermesin hep başımızda kalsınlarki İnsanların hep lüks telefonları olsun.

2
17
yanıtYanıtla
zati sungur:

kredi kartin olmasa altina don alamassin o asgari ücretle :))

yanıt8
yanıt0
Şakir:

Tabi tabi milletin bir eli yağda bir eli balda İstanbul’da gece kondu semtlerinde kira 900 tl körü körüne biaat etmeyi biliyorsunuz bakanlaraın kolundaki saat 700000 bin dolar böyle şeyler hangi ikdidar olursa olsun eleştirmek insanların en doğal hakkı tabi senin gibi ler at ?? gözlüğü taktığı için bunları göremezsiniz

yanıt5
yanıt1
Lak Lak:

O asgari ücreti alabileceğiniz bir işiniz var, önceden maaş yüksekti diyelim, değildi ya neyse, ama iş yoktu iş. Esnaf kepenk kapatıyordu, siftah yapmadan dükkan kapatanlar vardı. El insaf.

yanıt1
yanıt2
ahmed:

la kaybol mehmet koç

yanıt2
yanıt1
Engin:

adam Türk değil biz Türkler mi deseydi yani! Galatasaraylı değilim ama bir dönem Beşiktaş''ın yaptığı hatayı yapıyor galatasaray önüne geleni gönderiyor! Başarısızlığa katlanılabilirse her şekil iyi bir şey çıkar ortaya ke Galatasaray başarısız da değil liderlik için iyi yarışıyor. . . Bizim medya istiyor ki hep kazansın takım hiç kaybetmesin!!!

6
8
yanıtYanıtla
6alata6aray:

bence takımda kalmalı fenerbahçeye çok destek oluyor :D

8
4
yanıtYanıtla
trader06:

Kötü bişey dememiş. medyanın köpürtmesi biraz medyaya giydirdiği için iyice kamuoyunun önüne atıyo. ama yine de gitmeli artık çok göze battı bi daha dikiş tutturamaz. Ve şansına onun yerine gelebilecek bir imparator var.

2
8
yanıtYanıtla
kartal:

tudorun askerleriyiz gitme tudor :)

5
3
yanıtYanıtla
yorumcu:

allah yalancı, adi, 5 para etmez basının haberlerinden korusun. adamın basın toplantısını dinlemesem haberi okuyum sinirlenecem. .

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title