Haberler

Galatasaray'da Tudor'la Maicon, Maçın Devre Arasında Kavga Etti

Beyaz TV, Galatasaray Teknik Direktörü Tudor ile Maicon'un soyunma odasında kafa kafaya geldiğini, bunun ardından Maicon'un 2. yarıya çıkmadığını iddia etti.

Yeni Malatyaspor'a deplasmanda 2-1 mağlup olan Galatasaray'da sular durulmuyor.

Yeni Malatya Stadı'ndaki maçın devre arasında soyunma odasında Tudor'la Maicon arasında kavga çıktığı öne sürüldü. Hırvat teknik adam karşılaşmanın devre arasında Maicon'u kenara alıp Rodrigues'i oyuna sokmuştu.

KAVGA ETTİKLERİ İÇİN 2. YARIYA ÇIKARMADI

Değişikliğin arkasında soyunma odasında teknik direktör Igor Tudor'la Maicon'un ettiği kavganın yattığı iddia edildi. Beyaz TV'nin haberine göre, soyunma odasına girilirken Igor Tudor soluğu Maicon'un yanında aldı.

Gollerden dolayı kendisine tepki gösteren Tudor'la kafa kafaya gelen Maicon'u araya giren Muslera sakinleştirdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yeni Malatyaspor Galatasaray Beyaz TV Spor Haberler

500

Yorumlar (12)

Ylmz serdal:

Fatih terim gelecekse tudor kalsin tff yi mahkemeye veren adamdan cimboma fayda gelmez adamin akli fikri para

24
6
yanıtYanıtla
spirderman:

5 para etmez takımın tamamı değişmesi gerekiyor

6
9
yanıtYanıtla
MALATYALI:

YİYİN BİRBİRİNİZİ ACIRSAK NAMERDİZ! MALATYAM SEN SAĞ OL VAR OL HEP BÖYLE OL YETER. . .

7
5
yanıtYanıtla
kayı:

Fatih Terim bağırıp çağırarak iş yapar. teknik bilmez, problem çözmeyi bilmez. Onun için Milan''dan kovuldu. Haydi koçumla bu iş olmaz. Şimdiki futbolcular hep yabancı. Nasıl oldu da şampiyon oldu derseniz. Onu da Bay Haluk Ulusoy''a ve Adnan Beye sorun!!!!!!!

6
5
yanıtYanıtla
alp:

FATİH TERİM sayesinde felipe melo snajder bile türkçe öğrendi . ebue nin türkçe espirilerini unutmadık 2 kuruş beyninle terim i eleştiricek güven özveri tecrüben var sanırım

yanıt5
yanıt2
52/1 Afyonlu:

unutmuşsun fetöye giden paralar sayesindede UEFA kup. gelmedimi?kaçkez haksız şam. olmadılarmı şimdide tff elegeçiren bjk şam. olmadımı?olmuyorlarmı varmı adaletli hakemler başta kim varsa dediğimdedik olmuyormu?tff ali baş. bir tv de ts şam. liğ gidiyormu ?dedi ts nerden çıkdı demedimi?işte yurdumuz böyle yönetiliyor???a. çakara cep tlf. çaldı Ulueren sp. açan ARIBOĞAN=HELVAÇI=UEFAHAKİMİ KARŞIMDA BİROTELLOBİSİNDE TS ŞAM. LİĞ GİTMEDİMİ AÇAKAR SAĞ

yanıt3
yanıt4
CEMAL OKKA:

maicon sende defol bize düzgün adam lazım

7
4
yanıtYanıtla
Alivanbe:

ayhan.tudur.defolun

5
2
yanıtYanıtla
AyNur:

Fatih hoca gelsin

2
3
yanıtYanıtla
Menduh işiyok:

G. sarayın tek sıkıntısı iyi idare edilmemesi yönetimin değişmesi lazım eğer bir yönetimde aksaklık varsa bu her yerde görünür, Eğer aile içerisinde anne ile baba arasında iletişim bozukluğu yaşanırsa evladıda ya eroinman yada soytarı olarak değerlendirdiğimiz biri olup verir. . . . v. s.

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title