Haberler

Galatasaray'da Dursun Özbek ile Cenk Ergün, Havalimanında Tudor'un Durumunu Konuştu

Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek ile Futbol Direktörü Cenk Ergün, Yeni Malatyaspor maçında alınan mağlubiyet sonrasında havalimanında Tudor'un durumunu konuştu.

Galatasaray'da, Evkur Yeni Malatya yenilgisi sonrasında olağanüstü toplantı kararı alındı. Sarı kırmızılılarda, Başkan Dursun Özbek önderliğinde yönetim kurulu bugün saat 14.00'te toplanacak. Toplantıda gündem Tudor'un geleceği olacak.

Alınan yenilgi, liderliğin kaybedilmesi, Tudor'un taktiksel hataları nedeniyle bu olağanüstü yönetim kurulu toplantısı gerçekleşirken, Hırvat teknik adamla yolların ayrılma ihtimali artık azımsanmayacak derecede yüksek.

Öyle ki; Galatasaray'ın, yüzde 51 ihtimalle Igor Tudor'la ipleri koparacağı öğrenildi. Sarı kırmızılı yöneticilerin, Başkan Dursun Özbek'le ve kendi aralarında yaptıkları sohbetlerde, "Tudor'la artık devam edemeyiz" dediği belirtildi.

ÖZBEK İLE ERGÜN ARASINDA KRİTİK...

Öte yandan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Evkur Yeni Malatyaspor mağlubiyeti sonrası Malatya Havalimanı'nda sportif direktör Cenk Ergün ile özel olarak görüştü.

Başkan Özbek'in mağlubiyetten dolayı üzgün olduğu gözlenirken, Özbek ve Ergün uzun süre karşılaşmayı ve takımın son durumunu değerlendirdi. Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün karşılaşmayla ilgili düşüncelerini aktardı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yeni Malatyaspor Galatasaray Cenk Ergün Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

Yeter artık:

Bu yabancılara verilen paranın 10 da birini yılmaz Vural hocaya verseler yine de gelir ve en iyisini de yapar

1
0
yanıtYanıtla
Azad 62:

GS taraftarlar bugisata sebep oldular neden derseniz? Ben bir fb olarak ligin ilk haftalarinda mutesem futbol oynuyan birtakimi zefklen maclarini izliyordum taki terim ismi telefuz edilmeye baslayinca cokuste basladi siz gs liler basarili giden arkasinda dursaydiniz bugun puan durumu cok farkli olurdu. Not.telim sayet gelirse degil ilk 3te ilk 8de bulursaniz sükürediniz.

1
0
yanıtYanıtla
Alivanbe:

burda.yazanlar.fenerli.besiktasli.terim.gelmeli .

0
0
yanıtYanıtla
hasan:

galatasaray kongre üyelerinin hiç onuru gururu yok mu? Bu dursun denen boynu bükük, küçük düşünen, karizma teknik direktörlerden rahatsız olan adamı ne diye başkan yaparlar????

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title